Jeffrey Spender kérdése:
A keresztény hittérítők miért harcolnak az óvszer ellen még mérhetetlen nyomorúságú vidékeken is?
Figyelt kérdés
2015. dec. 11. 18:52
1/20 anonim válasza:
Mert ez hitük szent titka.
Most komolyan, vallásosaktól miért vársz értelmet?
2/20 A kérdező kommentje:
Afrikában és Indiában a sok egyéb ok mellett még a magas termékenység egyik fő oka, hogy az ott működő misszionáriusok sikeres harcot vívtak az óvszer ellen. Amikor ott nyomor van, és képtelenek magukat ellátni, miért járulnak hozzá a misszionáriusok a még több gyermekhez ?
2015. dec. 11. 18:55
3/20 A kérdező kommentje:
Én is keresztény vagyok, de ennyire nem veszem a vallást, nem esek fanatizmusba.
2015. dec. 11. 18:57
4/20 anonim válasza:
Szerinted a keresztények foglalkoznak vele, hogy ezen a világon mennyi nyomorúság van? Ők a túlvilágra készülnek, a túlvilági lét érdekli őket.
5/20 anonim válasza:
Akkor nem vagy rendes keresztény. Azok igenis fanatikusok.
6/20 A kérdező kommentje:
Ha vallási alapon is nézzük, emberhez méltó életet, ami ugye a túlvilági élet előfeltétele, azt csak normális körülmények között lehet élni, afrikai / indiai nyomortelepen nem, ott csak istentelen ösztönlényként lehet létezni.
2015. dec. 11. 19:28
7/20 anonim válasza:
A szexet nem szórakozásra találták ki. Hanem utódnemzésre.
Üdv: egy fanatikus keresztény fiatal.
8/20 anonim válasza:
Na látod, erről beszélek.
A 7-es keményen tolja a marhaságot.
Ezt már szeretem. Egy keresztény legyen olyan, mint amilyennek lennie kell.
9/20 anonim válasza:
Meg persze minden ami jó, az ugye rossz... mintha ez valami alapfeltétel lenne náluk...
10/20 anonim válasza:
'Akkor nem vagy rendes keresztény. Azok igenis fanatikusok.'
Márpedig rendes keresztény nem fanatikus. Hadd ne emlegessem, miket eredményezett az elvakultság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!