DeMoR kérdése:
A Hitlerrel kapcsolatos dolgok mindegyike úgy volt, ahogy?
Figyelt kérdés
Helló!
Nem akarom azt mondani hogy Hitler egy ártatlan kis kutya volt ... de hallottam, olvastam oldalakon hogy valójába csak a világ tette olyanná amilyenek most látjuk .. mert "általában mindig úgy alakul a történelem ahogy azt a győztes fél akarja!" szokták mondani .. egyáltalán nem akarok nagy vitákat kelteni hatalmas naplókat olvasni hogy igenis az volt meg hogy hogy gondolom azt hogy ilyet írok ki ... mivel csak hallottam, láttam valahol .. és csak kíváncsi vagyok hogy mások nem e tudnak erről többet .. és főként azért is hogy tisztába lehessek mindenképp ezzel kapcsolatban!
Az Értelmes Rendes Válaszokat Előre Is Köszönöm !!! :)
2015. dec. 3. 18:53
31/32 anonim válasza:
Egyetértek a 24es válaszolóval!
32/32 anonim válasza:
Kicsit merész feltételezés lenne mindent ráfogni, ugyanis több ország is volt amelyik becsatlakozott a háborúba és pl a drezdai bombázás tényleg kegyetlen volt. Néztem róla képeket, rosszul lettem, egyszerűen borzalmas..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!