Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Elképzelhető, hogy Európában...

Elképzelhető, hogy Európában bevezetik a nácizmust, ha túl sok lesz a bevándorló?

Figyelt kérdés

2015. nov. 30. 18:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%

Nácizmus?? Ezt mire érted?

A nacionalista szó eredetileg jót jelent, nemzeti hagyományokat építő, nemzetvédő, stb.

Inkább a jobboldali nemzeti pártok erősödnek és fognak nyerni a választásokon, akik nem akarnak menekülteket.

2015. nov. 30. 18:54
 12/24 anonim ***** válasza:
91%

"Mondjuk Nyugat-Európa népei nem hiszem, hogy eltűrnének egy náci vagy bármilyen más diktatúrát, de nem akarom elkiabálni."

Ha logikusan gondolkoznak majd rájönnek, hogy mi a jó számukra. Melyik a jobb? Ha mindenféle kisebbség elnyomja az embereket illetve terrorizálja vagy ha jön egy diktatúra és mindenkit elintéz aki ártani akar Európának és az európai embereknek? Én tudom melyiket választanám. És nem a kisebbségek segélyezését és seggnyalását.

Van úgy hogy le kell gyilkolni 1 000 000 embert hogy 100 000 000-nak jobb legyen. Elpusztítjuk azt ami nem fontos azért ami fontos.

2015. nov. 30. 18:58
 13/24 anonim ***** válasza:
89%
Kíváncsi lennék azért, hogy a keleti népek mit szólnának hozzá ha fél Európa odaköltözne hozzájuk. Mert neki kaz természetes, hogy mi befogadjuk őket. De vajon ha nekik kellene... szerintem jönnének gépágyúkkal, hogy mi oda nem megyünk. XDD
2015. nov. 30. 18:59
 14/24 anonim ***** válasza:
79%
"nácizmus" nincs, de lenne rá igény.
2015. nov. 30. 19:06
 15/24 anonim ***** válasza:
34%

18:58

"Elpusztítjuk azt ami nem fontos azért ami fontos."

És még a migránsoktól kell félni? Én inkább a hozzád hasonlóaktól félek. Azok a legveszélyesebbek, akik még meg is ideologizálják a gyilkolást.

2015. nov. 30. 19:10
 16/24 anonim ***** válasza:
91%

Itt most ez áll fent:

MI vagy ŐK

2015. nov. 30. 19:32
 17/24 anonim ***** válasza:
92%

Ha keletnek Amerikával van gondja akkor menjenek oda a menekültek. ne itt terrorizálják Svédországot meg Franciaországot. Vagy menjenek az oroszokhoz, azok csesztetik őket.

Tőlem háború is lehet.

Mert már nagyon unom, hogy Európa azért lesz szar hely mert a kisebbségek ellepik. Régen tök jó volt, a környékünkön nem is a suliban jó ha volt 3 cigány, most meg a fele az.

De elviselném őket ha tudnának viselkedni.

Amúgy érdekesnek találom, hogy Pesten több kínai van mint amennyi cigány vidéken és velük semmi baj. nem kötekednek, nem dumálnak be, nem pisálnak az utcán. A japánokkal, koreaiakkal, németekkel sincs semmi baj.

Miért mindenhol a cigányokkal, a muszlimokkal és a feketékkel van a baj? Mielőtt jön a szokásos nácis szöveg először gondolkozzon el ezen mindenki. Biztos a náci a csúnya, gonosz ember. Vagy inkább ezek a népek nem bírnak viselkedni. Mintha olyan nehéz lenne.

Ez nehéz?

- Elfogadni a másik vallását, nézetét.

- Köszönni, kedvesen mindenkinek.

- Nem gonoszkodni a másikkal, beszólogatni.

- Nem énekelgetni ismeretlenek pofájába.

- Nem az utcán végezni az illemhelyi dolgot.

- Nem a boltban nem ordítva beszélni (mint ma egy cigány csaj)

Ennyi.

Ezt betartaná mindenki senkivel se lenen semmi baj.

Persze egyszerűbb nem viselkedni, egyszerűbb azt tenni amit akarunk és azzal dobálózni, hogy ha kicsit is felhúzod magad a viselkedésemen akkor rasszista vagy.

2015. nov. 30. 19:44
 18/24 anonim ***** válasza:
92%
Tetro, én pedig tőled és az elvtársaidtól félek, mert ti engedtétek be Európába ezt a vadállat csürhét, ami az európai civilizáció végét fogja okozni.
2015. nov. 30. 20:44
 19/24 anonim ***** válasza:
74%

"Ha logikusan gondolkoznak majd rájönnek, hogy mi a jó számukra. Melyik a jobb? Ha mindenféle kisebbség elnyomja az embereket illetve terrorizálja vagy ha jön egy diktatúra és mindenkit elintéz aki ártani akar Európának és az európai embereknek?"

Ja, csak az a baj, hogy az ilyen csodálatos diktatúrák mindig oda vezetnek, hogy a lakosság nagy része kiszolgáltatott szolgája lesz a szűk vezetőségnek. Én meg nem akarok ilyet.

Maradok annál az opciónál, hogy rakjuk ki az arabokat, de maradjunk demokrácia, ahol a nép uralkodik és nem az elnyomók.

2015. nov. 30. 21:04
 20/24 anonim ***** válasza:

Oké, ne kezdjünk el nácizni senkit.

Az érdekünk úgy tudom ugyanaz, hogy ezek eltűnjenek innen. Így mellékes ki náci és ki nem náci. A probléma közös.

Bár tudnám ki volt az a szabadelvű aki kitalálta, hogy Európának mindenféle embereket be kell engednie. Illetve hogy mire jó ez? Milyen pozitívumot kap Európa azáltal, hogy beengedi őket? A kínaiak behozták a kínai orvoslást, a harcművészeteket, a japánok szintén ugyanezeket, plusz mindkét nép éttermet nyitott. De ezek? Mit hoztak be? Az "Iszlámé lesz a világ" tüntetéseket, a robbantásokat és a lövöldözéseket. Amúgy meg a megoldás: A KERESZTES HÁBORÚ.

Tegnap néztem egy dokumentumfilmet.

A muzulmánok rettegnek attól, hogy a nyugat keresztes háborút indítson. Mert az előzőekben eléggé kemények voltunk. Nőket és a kisgyerekeket fejeztünk le. A hulláikat főztünk meg és ettünk meg. Szóval szélsőségesek ellen szélsőségekkel kell válaszolni. Nem törvényekkel, jogszabályokkal és vízágyúkkal. Ezektől nem fognak megijedni. Sőt! Azt hiszem azért annyira magabiztosak a muzulmánok, mert tudják hogy nekünk a szabályok és a jogok az elsők és nem a győzelem. Ha én muzulmán lennék szarrá röhögném magam a nyugat bénázásán. Szabály, jog, emberség... XDD De mivel bár a betörőt is bűn akár csak pofán hajítani tenyérrel ezek után már semmin nem lepődök meg. Ha a migráns egy kamionost megdobál kővel és a kamionos lekever neki akkor a kamionos jut börtönbe a végén. Az újságíróval is mi volt? Kigáncsolt egy terroristát aztán kirúgták. Amíg a nyugat nem a nyugati embereket védi addig a legjobb megoldás az ha jó messzire költözünk innen.

2015. dec. 1. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!