Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mostmár komolyabban fogják...

Mostmár komolyabban fogják kezelni a bevándorlókat?

Figyelt kérdés
Mivel kiderült hogy a Francia terrortámadás elkövetői a "bevándorlóként" jöttek be!

2015. nov. 14. 20:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem, nagy valoszinuseggel ezt sem veszik eleg komolyan. Mindenki egyutterez, de nem veszik eszre, fogjak fel, hogy sząr van a palacsintaban.
2015. nov. 14. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem sem. Az együttérzés rohadt nagy #prayforparis meg társai, de senki nem cselekszik. Pedig itt az ideje. Ezek vagy kinyírnak minket, vagy mi őket!
2015. nov. 14. 20:47
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Nem fogják komolyabban venni.
2015. nov. 14. 20:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi derült ki, hogy az egyik ISIS-tag vitt magával egy ki tudja milyen névre szóló szír útlevelet? És akkor mi van?
2015. nov. 14. 22:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem komolyabban fogják, de ehhez meg kell várni, hogy a ledöbbenés és a gyász lecsengjen. Egy ekkora terrortámadás utáni közvélemény-változásból nagy politikai nyereséget lehet kaszálni, nem hiszem, hogy ezt csak úgy odadobnák a szélsőjobbnak. Európa radikalizálódni fog, ez teljesen biztos.

#3, igen, egy-két napig még #prayforparis állapotban vannak az emberek, utána viszont csakugyan hangos lesz a közélet. Lengyelország új kormánya máris kimondta, hogy NEM fogadják el a menekültkvótát.

2015. nov. 14. 23:32
 6/7 anonim válasza:
Hát én erősen az igenre saccolok. Ha már csak arra gondolunk, hogy ezek után egy Francia rendőr hogyan fog hozzáállni a középkorú férfi menekülthöz, aki akár az is lehetne, akit a kollegája 2 napja lelőtt az utcán, mert lemészárolgatta az embereket? Szerintem türelem híjján le fogja szarni a kedvességet és az együttérzést, ha akár 1% esély is van arra, hogy a menekült terrorista.
2015. nov. 15. 15:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Ki kell vágni minden muzulmánt és kész.

Egyszerű. Nem kell túlbonyolítani.

Valójában az életben minden egyszerű, csak mostanság divatos lett mindenhez 12 000 000 szabályt kitalálni és mivel senki nem akarja megszegni őket ezért senki se tesz semmit. Csak szarni kellene a szabályokra és kész. Kidobni mindet és annyi.

2015. nov. 30. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!