Lettország vagy Litvánia?
Figyelt kérdés
Ott élés szempontjából melyik jobb?
(orosz tolmács-fordító + német/horvát nyelvtanár végzettség)
Esetlég még Észtország de nem tudom.
Minden érdekelne! Melyik jobb hely megélhetés szempontjából? Főleg Lettország és Litvánia érdekel.
2015. nov. 27. 12:04
1/17 A kérdező kommentje:
Demográfiai szempontból melyik jobb? Mind3 lakossága csökken, de úgy mégis...
2015. nov. 27. 12:08
2/17 anonim válasza:
Egyik sem. Mindkettő csóró volt kommunista állam.
3/17 A kérdező kommentje:
És már mindkettőben euró van.
2015. nov. 27. 12:34
4/17 anonim válasza:
Itt is lehetne Euro te hülye, csak nem kértük. De látszik sokat értesz a gazdasághoz.
5/17 anonim válasza:
Ahol most dolgozom, itt vannak lettek, és észtek. Egymással szépen beszélgetnek oroszul, mivel a nyelvük nem közös. (ezért nem értem ezt az orosz tolmács dolgot).
Az észt a finnre hajaz (értik is egymást), a lett, litván nyelv meg két eltérő nyelv.
Azonban mindhárom országban még mindig tudnak oroszul is, így nem nagyon vannak nehézségeik.
Lett, litvánban már jártam, Litvánia eléggé kihalt, a munkaképesek nagy része külföldön dolgozik. Lettország gazdaságilag jobb sokkal.
6/17 anonim válasza:
Észtországban lassan nyugati az életszínvonal, Lettország is gyorsan fejlődik sokkal előrébb tartanak mint mi, Litvánia lassan is fejlődik meg ott kb olyan a helyzet mint itt. A probléma hogy a nyelvtudásod és a végzettséged egyik országba sem elég.
7/17 A kérdező kommentje:
Miért nem lenne jó a végzettség?
2015. nov. 27. 15:29
8/17 anonim válasza:
Mert ott mit kezdenél németül és horvátul?
9/17 A kérdező kommentje:
Nyelviskola, nyelvtanár, turizmus, fordító-tolmács
2015. nov. 27. 17:11
10/17 A kérdező kommentje:
de orosz is van
2015. nov. 27. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!