A 3 Balti-országnak (észt, lett, litván) az oroszok miatt csökken ennyire a lakosságuk, vagy alapba ilyen rosszak a demográfiai adatok?
A három közül Lettországé a legrosszabb, utána követi Litvánia, majd Észtország.
Azért csökken ennyire a lakosság, mert kitelepülnek az oroszok, vagy fogynak nagyon az oroszok, vagy az alap többségi lakosság is ennyire fogyatkozik?
Azért érdekelne, mert amikor megnéztem Lettország demográfiai statisztikáját, ott 10 év alatt a lettek kb 70ezerrel csökkentek, míg az oroszok majdnem 200ezerrel. (700ezerről kb 500-520ezer lett az oroszok száma), valamint írta, hogy hiába csökken a lett lakosság is, a lettek aránya az országon belül növekszik.
De mi igazából a helyzet? Miért csökkennének ennyire az oroszok?
Tényleg csak az oroszok miatt ennyire rosszak a statisztikák, vagy az alap lakosság is rohamosan csökken?
Mitől lennének egyre kevesebben az oroszok? V hogy van ez? Minden érdekelne !
Talán nincs értelme ott maradni. Lettországban is szidják az oroszokat, aztán az ország pont nekik halmozta fel a legnagyobb tartozásait. Nem értem mit és hogyan gondolkoznak. Folyamatosan provokálnak az ő országuknál erősebb(minden téren) országot. Ha a NATO nem lenne már rég megnézhették volna magukat.
Én megértem a régi sérelmeiket, de észre kellene venni, hogy a világ siet és nem várja be a lemaradókat.
Akkor Lettország lakossága leginkább az oroszok miatt
csökken?
Egyébként én úgy tudtam, hogy Oroszországgal nincs azért akkora bajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!