Sokan miért / és miben látják Nyugat-európa iszlamizálódását?
1. A nyugat-európai muzulmánok 20%-a gyakorolja aktívan a vallását,a többi maximum havonta egyszer,de a legtöbbje nagyon maximum évi egyszer.
2. A nyugat-európai muszlimok 40 százaléka elfogadja a melegházasságot,ez az arány magasabb mint itthon,holott az iszlám radikálisabb vallás mint a keresztény. És a tolerancia a muszlimok körében is rohamosan nő.
3.Karácsonykor sok muszlim ajándékot vesz a többi nyugat-európai emberhez hasonlóan.
Jó,Belgium szerint nem kell integráció. Meg is látszik,hogy ott nincs. De a briteknél,a hollandoknál,és a franciáknál is! elképesztően sikeres az integráció.
10
Milyen állampolgárúak is voltak akik elkövették ? Mely ország mely negyedében tervelték ki ?
A franciáknál elképesztően sikeres az integráció???
Te hol élsz, komolyan?
Én elsőkézből csak Franciaországról tudok nyilatkozni: nemhogy nem "elképesztően sikeres" az integráció, hanem szinte nincs is, ki nem állhatják a keresztényeket már a gyerekek se.
Ha valaki keresztény gyökerű országban él, akkor lesz szíves nem utálni a keresztényeket, vagy éppen ateistákat, mindazokat, akik NEM muszlimok!
Csak nem akartam így leírni, de már mindegy.
Vagy egy fátyol nélküli nőt nem leku.rvázni a saját kontinensén!
Ro.hadtul nem sikeres az integráció Európában, nem tudom, hol él, aki ezt állítja.
Ennyit összehazudozni ebben a kérdésben! :D
Fizetnek érte? :)
Ja, és tényleg "sikeres", hahahahaha!
"Ro.hadtul nem sikeres az integráció Európában, nem tudom, hol él, aki ezt állítja."
Mélyturbólibráncs mesevilágban, de az is lehet, hogy csak gombnyomásra hazudoznak az ilyenek.
Kis ballibsi, költözz közéjük... :D
Meglátod, mennyit imádkoznak naponta, mennyire nem szeretik a másságot, karácsonykor meg csak azért vesz "ajándékot", mert olcsóbb!
"Az integráció nagyrészt sikeres, néhány szélsőségest leszámítva. Ez tény marad, akárhány oldalon keresztül is veritek magatokat a földhöz, szélsőjobber agyhalottak :) Azt tudtátok hogy a gyűlöletkeltéssel pont a terroristákat támogatjátok"
Ja persze libber agyhali! Te is össze szoktad varrni a szád? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!