Sokan miért / és miben látják Nyugat-európa iszlamizálódását?
1. A nyugat-európai muzulmánok 20%-a gyakorolja aktívan a vallását,a többi maximum havonta egyszer,de a legtöbbje nagyon maximum évi egyszer.
2. A nyugat-európai muszlimok 40 százaléka elfogadja a melegházasságot,ez az arány magasabb mint itthon,holott az iszlám radikálisabb vallás mint a keresztény. És a tolerancia a muszlimok körében is rohamosan nő.
3.Karácsonykor sok muszlim ajándékot vesz a többi nyugat-európai emberhez hasonlóan.
Jó,Belgium szerint nem kell integráció. Meg is látszik,hogy ott nincs. De a briteknél,a hollandoknál,és a franciáknál is! elképesztően sikeres az integráció.
1
Azta,robbantgat néhány szélsőséges,és máris az összes megbukott a vizsgán. Ja várj,hogy most épp magyarokat tartóztatott le a TEK mert robbantgatni akartak. Vagy az nem baj ? :D
"De a briteknél,a hollandoknál,és a franciáknál is! elképesztően sikeres az integráció."
Nem hinnem hogy ezt egy kicsit is komolyan gondoltad.
Ha igen, akkor az eleg szomoru
3
Komolyan gondoltam. A GYK-ra kommentelők 90 %-a sztem életében nem volt még Magyarországon kívűl.
Akkor en ( #3 ) a 10 % ban lehetek
Cheers
Én voltam Magyarországon kívül sokat.
Van egy fuvarozó cégünk.
Pont egy francia városban rabolták ki, egy ahmed-mohamed, afrikai negyed környékén.
Persze.
A franciáknál is nagyon sikeres az integráció.
Azért történt 2 hete pénteken, ami történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!