Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Sokan miért / és miben látják...

Sokan miért / és miben látják Nyugat-európa iszlamizálódását?

Figyelt kérdés

1. A nyugat-európai muzulmánok 20%-a gyakorolja aktívan a vallását,a többi maximum havonta egyszer,de a legtöbbje nagyon maximum évi egyszer.

2. A nyugat-európai muszlimok 40 százaléka elfogadja a melegházasságot,ez az arány magasabb mint itthon,holott az iszlám radikálisabb vallás mint a keresztény. És a tolerancia a muszlimok körében is rohamosan nő.

3.Karácsonykor sok muszlim ajándékot vesz a többi nyugat-európai emberhez hasonlóan.

Jó,Belgium szerint nem kell integráció. Meg is látszik,hogy ott nincs. De a briteknél,a hollandoknál,és a franciáknál is! elképesztően sikeres az integráció.

2015. nov. 24. 19:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
72%
Sikeres a muszlimok integrációja? Mennyit ittál?
2015. nov. 24. 19:10
 2/19 A kérdező kommentje:

1

Azta,robbantgat néhány szélsőséges,és máris az összes megbukott a vizsgán. Ja várj,hogy most épp magyarokat tartóztatott le a TEK mert robbantgatni akartak. Vagy az nem baj ? :D

2015. nov. 24. 19:13
 3/19 anonim ***** válasza:
81%

"De a briteknél,a hollandoknál,és a franciáknál is! elképesztően sikeres az integráció."

Nem hinnem hogy ezt egy kicsit is komolyan gondoltad.

Ha igen, akkor az eleg szomoru

2015. nov. 24. 19:13
 4/19 A kérdező kommentje:

3

Komolyan gondoltam. A GYK-ra kommentelők 90 %-a sztem életében nem volt még Magyarországon kívűl.

2015. nov. 24. 19:19
 5/19 anonim ***** válasza:

Akkor en ( #3 ) a 10 % ban lehetek

Cheers

2015. nov. 24. 19:25
 6/19 A kérdező kommentje:
Neked is egészségedre!
2015. nov. 24. 19:27
 7/19 anonim ***** válasza:
92%

Én voltam Magyarországon kívül sokat.

Van egy fuvarozó cégünk.

Pont egy francia városban rabolták ki, egy ahmed-mohamed, afrikai negyed környékén.

2015. nov. 24. 19:29
 8/19 anonim ***** válasza:
92%
***Az egyik kamionunkat ,pont egy francia városban rabolták ki, egy ahmed-mohamed, afrikai negyed környékén.
2015. nov. 24. 19:30
 9/19 anonim ***** válasza:
95%
Én Nyugaton élek és nem látom hogy annyira be lennének illeszkedve a muszlimok. Nagy részük nem dolgozik, gyerekekből élnek, ez lenne a nagy beilleszkedés?
2015. nov. 24. 19:30
 10/19 anonim ***** válasza:
91%

Persze.

A franciáknál is nagyon sikeres az integráció.

Azért történt 2 hete pénteken, ami történt.

2015. nov. 24. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!