A terrortámadások indukálhatnak Világháborút?
Igen kérdező, hamarosan valóra válik az álmod és lesz világháború.
És a többieknek is mondom: nem kell minden nap hatszor feltenni a kérdést, mert itt és most szögezzük le, hogy lesz világháború és mind boldogok lehettek, mert örökre megváltozik az unalmas életetek, amit a Kuruc.info meg az Oroszhídfő.ru rettegő baromságaival próbáltok minden egyes nap felspanolva tartani.
Hát...
Az 1.vh 1db ember halála miatt tört ki...
Tegyük fel valamilyen nemzet tényleg a fejébe veszi, hogy elkezd muszlimokat irtani. (Bár még azelőtt lekapcsolnák a vezetőket, hogy bármit tennének is.)
1. Miért támadná meg bárki Indiát? Onnan menekültek se jönnek, és muszlimok se lakják.
2. Attól még, hogy egy NATO tagállam megtámad valakit, az nem jelenti azt, hogy az egész NATO rögtön segíti.
3. Az oroszok jelenleg a többi nagyhatalommal együtt küzdenek ugyanazon ellenség (ISIS) ellen, egyedül az indíttatások nem feltétlen egyeznek meg.
Nem kizárt. De ehhez szerintem még hosszú évek kellenek (lásd. II. világháború kitörése.)
Én még a 80-as években tanultam általános iskolában a késői Kádár-korszakban, hogyan zajlott az egész - az akkori történelemkönyvben.
Üdv: 41/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!