Valaki mond egy ok-okozati viszonyt a migrik és a terrortámadások között?
Az újonnan letelepült migránsok nagy része képzetlen emberek tömkelege, akikre nem lehet felelősségteljes munkát bízni, ezét csak nagyrészt társadalmilag nem túl nagyra értékelt területeken lehet alkalmazni őket. Ők elvégzik ezt a megélhetés reményében, ez eddig gondolom oké.
A gond ott kezdődik, amikor ezeknek az embereknek a gyerekeik és az unokáik azt látják, hogy a szüleik és nagyszüleik csak társadalmilag lenézett munkákat végeznek, vagy legalábbis nem túlzottan megbecsült tagjai a társadalomnak. Ezt az új generációk úgy azonosítják, mint szándékos kirekesztést a származásuk és vallásuk miatt, holott egész egyszerűen csak semmi hasznoshoz nem értenek és más munkakör betöltésére alkalmatlanok, ennek meg semmi köze se a származásukhoz, se a vallásukhoz.
Azok, akik úgy nőttek fel, hogy szüleik csak szar melókat végeztek és alapvetően rosszabb körülmények között éltek, mint az adott ország átlagos lakosai, végtelenül frusztráltak lesznek. Mivel ezeknek az embereknek a nagy része olyan helyről jött, ahol a vallásból származnak a törvények, így a Korán fellapozva olyan passzusokat kezdenek el egyre gyakrabban olvasni, ahol az áll, hogy el kell bánni azokkal, akik lenéznek és nem tartanak titeket becsben a vallásotok miatt, Mint azt fentebb írtam, ők azt gondolják, hogy a társadalmi helyzetük a vallásuk miatt olyan amilyen, a fejükben pedig ez a kép alakul ki idővel: "azért utáltok engem, mert muszlim vagyok, a Korán szerint pedig az ilyen embereket meg kell ölni és/vagy le kell igázni". Ez nem vicc, ez áll abban a könyvben.
Ezekből lesznek aztán azok, akik bombával a derekukon, 30 embert és magukat felrobbantva vesznek elégtételt a társadalom, ami mellesleg befogadta őket.
Dióhéjban ennyi az egész: bejön a migráns, letelepedik, csinálja a szar melót, mert semmi máshoz nem ért, a gyerekei ezt sértésnek veszik, elégedetlenkednek egy kicsit, aztán jön a bumm bumm meg a puff puff, náluk ez a bevett problémamegoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!