Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Gondolnátok, hogy ezek a...

Gondolnátok, hogy ezek a képek tegnap illetve tegnapelőtt Európában készültek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2015. nov. 22. 08:02
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
76%

"Vicces hogy fikázzátok az országukat közben süt belőletek a gyűlölet. Őrjöngjetek csak panelprolik, nulla befolyásotok van az eseményekre."

Csak nem lekaptak hajlongálás közben, és azért fröcsögsz? :D

2015. nov. 22. 18:06
 22/31 anonim ***** válasza:
54%
When in Rome, do as romans do.
2015. nov. 22. 18:14
 23/31 anonim ***** válasza:
85%
Jah mukodik az integracio. Azt megfigyeltetek egyebkent, hogy a liberalisok mennyire lenezik a kereszteny vallast /a sajat kulturalis gyokereiket, hiszen a reformacio nagyban hozzajarult a demokracia kialakulasahoz/ bigottnak tarjak. Bezzeg a muszlimok, meg egyeb nem europai gyokeru emberek vallasa meg milyen 'meno' meg egzotikus, hiszen csak a szadsagukat gyakoroljak /az utca kozepen, tobb ezren/ Valaki irta, hogy ha naluk terdelnel az utcara imadkozva, megnezhetned magad. Nos, ha barmelyik europai orszagban terdelnel az utca kozepere imadkozni, ugyancsak elvinnenek. A vallas gyakorlasanak ez a formaja ugyanis nem szabadsagjoga senkinek. Sokadszor veszem eszre, hogy a liberalisok a sajat eszmejuk alapkoveit sem ertik.
2015. nov. 22. 18:29
 24/31 Komplikato ***** válasza:
89%
Mondjuk a kolléga által dobott link alapján a képek 2011-ben készültek ha nem régebben, mivel az egyik linkjében ott a hír dátuma. Úgy látszik bárhol készültek a képek nincs elég mecset nekik, biztos ezért akarnak felénk is építeni egyet ...
2015. nov. 22. 19:20
 25/31 Komplikato ***** válasza:
61%
24-es Felhívnám rá figyelmedet, hogy a franciáknál MINDEN vallásnak tilos belepofáznia a kormányzásba és se pozitív, se negatív diszkrimináció nem érhet senkit vallás alapján. Nagyon helyesen. Viszont teljesen szemben áll azzal, amit állítasz. Másrészt nem igazán magyarázza meg, hogy itthon miért pont a református erők a demokrácia legnagyobb gyilkosai?
2015. nov. 22. 19:23
 26/31 anonim ***** válasza:

"a franciáknál MINDEN vallásnak tilos belepofáznia a kormányzásba"

Ez a világon mindenhol így van, tudniillik a vallás egy fogalom. Max. a vallásgyakorló (ember) tud "belepofázni".

Te pedig kevered a vallást az egyházzal.

A hitgyüli pl. olyan messze van a kereszténységtől, mint Makó Jeruzsálemtől.

2015. nov. 22. 19:40
 27/31 anonim ***** válasza:
87%

"When in Rome, do as romans do."

do as THE romans do

When you attempt to write in English, do it as the English do

2015. nov. 22. 20:03
 28/31 anonim ***** válasza:
0%

27-es,

ez egy közmondás, nem én találtam ki, reklamálj a közmondás kiötlőjénél. Lemaradt egy névelő, de nem azért, mert nem tudnék angolul, hanem mert gyorsan gépeltem és figyelmetlen voltam. A lényeg tökéletesen érthető.

2015. nov. 22. 21:40
 29/31 anonim ***** válasza:
0%

"When you attempt to write in English, do it as the English do"

Nem tettél pontot a mondat végére. :P

2015. nov. 22. 21:42
 30/31 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem lepődtem meg a képeken.
2016. aug. 10. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!