Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Külföldi magyarok! Van, aki...

Külföldi magyarok! Van, aki fontolgatja a hazaköltözést?

Figyelt kérdés
Mi Németországban élünk (München), de már gondoltam rá.
2015. nov. 14. 22:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%
Sírjon az aki fél.
2015. nov. 14. 22:35
 12/22 anonim ***** válasza:
81%
Nővérem se hagyta ott az egyetemet és adott fel mindent, csak azért, mert egy épületbe járt azzal a sráccal, aki fegyvert vitt be az épületbe és iskolai vérengzést akart rendezni.
2015. nov. 14. 22:44
 13/22 anonim ***** válasza:
66%
Csak az kéne, nem fogok az alig ötöde fizetésért megszakadni... terrort meg hagyjuk ki belőle, ilyen alapon a mező közepe sem biztonságos, mi van ha oda zuhan egy repülő vagy csak épp az utca közepén megtámad valaki.
2015. nov. 14. 22:52
 14/22 anonim ***** válasza:
29%

Miert fontolgatnank?

Plane Münchenböl...

2015. nov. 14. 23:50
 15/22 anonim ***** válasza:
9%
Hülye lennék, végre megfizetik a munkámat, ugyanannyi melóval, ugyanazért a munkakörért 5x akkora fizetést kapok, mint Magyarországon. És kitartóan sokkal többen halnak meg közlekedési balesetben, mint merényleten és gyilkosságban - attól sokkal jobban félek, hogy egy részeg fiatal elüt reggel munkába menet, mint hogy valaki lelő vagy felrobbant.
2015. nov. 14. 23:56
 16/22 anonim válasza:
48%

Most már minden nap gondolok rá, már fél éve. Senki sincsen otthon nekem, de mégis olyan bűn érzésem van, kilenc éve külföldön élek. én olyan pozicióba vagyok hogy most menjek haza és hagyam itt a szüleimet mert nem hajlandók haza jönni.

De hogy adjak választ is a kérdésre, igen, ha holnap költözhetnék, megtenném.

2015. nov. 15. 01:46
 17/22 anonim ***** válasza:
11%
Nem orultem meg.... a VILAGON A LEGTOBB ADOT ITT FIZETED,HOGY KITOMD VELUK A MAGYAR POLITIKUSOK ZSEBET.AKIK CSEREBE MAR OLYAN POKHENDIEK,BEKEPZELTEK VELED HOGY A POFADBA ROHOGNEK
2015. nov. 15. 03:21
 18/22 anonim ***** válasza:
5%
Mind fontolgatja, de egyet sem fognak az országba visszaengedni.
2015. nov. 15. 08:33
 19/22 anonim válasza:

"Elsz a faxt te kulfoldon..."

Nem azért de semmit se tudsz az életemről, de te nemtudod hogy min megyek most keresztül és hogy mifolyik az életemben. De elárulom neked hogy kulfodon élek, és tapasztalatbol mondom hogy jó s*** :) Kilenc év után már csak megmondhatom.

2015. nov. 15. 15:52
 20/22 anonim ***** válasza:
43%

en meg 10 eve elek kulfoldon es eszem agaban sincs hazakoltozni.

Nem vagyunk egyformak.

2015. nov. 15. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!