Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Békés vallásnak nevezhető e...

Békés vallásnak nevezhető e még az iszlám?

Figyelt kérdés

2015. nov. 14. 20:41
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/265 anonim ***** válasza:
74%
szerintem meg ott, ahol a kőszobrokhoz imádkoznak olyan helyeken, ahol arany-giccsbe van burkolva az egész jéghideg templom, több ezer védőszentjük van és már azt sem tudják, hova és kinek imádkozzanak ha bajba vannak, de ha nincs baj, ők a legnagyobb ateisták és lenézik azt aki hisz. Meg pedofil papoknak gyónják meg bűneiket - hol is van a baj? ...persze, megint elbeszélünk egymás mellett. Én az átlagos "katolikusról" beszélek te meg az EXTRÉMISTA terroristáról aki muszlimnak nevezi magát. Tökjó.
2015. dec. 9. 18:42
 142/265 anonim ***** válasza:
61%

Hát kérdező, mellélőttél, én nem vagyok vallási fanatikus. Reformátusnak vagyok keresztelve, nem kaptam vallási nevelést, de mondhatni katolikus légkörben nőttem fel. Nem vagyok muzulmán. Kereszténynek sem vallom magam. Ateista sem vagyok, mert hiszek Istenben - vagy akárhogy is nevezzük. Saját hitem van. Eddig erről csak egy embernek beszéltem, nem hiszem, hogy nálam van a bölcsek köve, nem akarok, és kedvem sincs senkit a saját hitemre áttéríteni. Az egyházat ill. egyházakat elítélem.

Eszemben sem volt védeni azokat, akik Európai Iszlám Kalifátust akarnak, se a terroistákat. Én csak arra próbáltam rámutatni: nem minden rovar bogár. Lássuk már a fától az erdőt.

Ráadásul te nem szigorúan véve a vallásról beszélsz, mint hitről, hanem a vallásról és a hívőiről mint eszközökről.

2015. dec. 9. 19:20
 143/265 anonim ***** válasza:
72%
Egyébként meg biztos, hogy az iszlám hívőire gondolsz, nem a közel-keleti emberekre? Mert nem csak a vallásuk miatt mások, mások a szokások, hagyományok, mentalitásuk stb. Egy más világ, és erre nem húzható rá egyedül a vallás.
2015. dec. 9. 19:25
 144/265 anonim ***** válasza:
22%
Nem, ez egy borzalmas valami. Vallásnak nem nagyon nevezném. Emberek ennek a leple alatt kedvükre vághatják le mások fejét, gyilkolnak, erőszakolnak, pusztítanak. Jogállamokban ezért be kellene tiltani!
2015. dec. 9. 19:50
 145/265 anonim ***** válasza:
9%

"Ráadásul te nem szigorúan véve a vallásról beszélsz, mint hitről, hanem a vallásról és a hívőiről mint eszközökről."

A kérdezőnek fogalma sincs hogy miről is beszél :)

2015. dec. 9. 22:59
 146/265 A kérdező kommentje:
Bizonyára a francia állampolgároknak sincs fogalmuk semmiről, mert akkor nem nyerte volna meg néhány napja a francia regionális választások első fordulóját egy olyan párt amely nyíltan az iszlám vallás ellen kampányolt. Ez azért történhetett meg, mert a francia emberek jelentős részének elege van a muzulmánokból. Mindenesetre nagy intelligenciára vall, hogy bárki aki itt felemeli a szavát az iszlámmal szemben azt vagy azzal vádoljátok, hogy nem rendelkezik megfelelő információval, vagy össze vissza beszéltek. A francia embereknek például nagyon sok személyes tapasztalatuk van a muzulmánokkal, ezért támogattak egy iszlám ellenes pártot. Persze Ők a Ti szemetekben szintén hülyék. Franciaországban hivatalosan 6. millió muzulmán él, de a számuk egyes becslések szerint több mint 10 . millió. A francia emberek iszlámmal kapcsolatos fenntartásai nem a terrortámadásokkal kezdődtek, hanem azzal, hogy Tapasztalják, hogy a muzulmánok nem akarnak beilleszkedni, és uralkodni akarnak a többségi nemzet felett. Ezért tudott egy olyan párt megerősödni, amely valóban iszlámellenes. Európa civilizált lakossága soha nem fogja elfogadni ezt a szélsőségen fanatikus vallást. Egyetlen iszlám ország sincs a világon amely millió számra befogadott volna európai embereket, de Európa azonban ezt tette, és sajnos még ma is teszi.
2015. dec. 9. 23:49
 147/265 A kérdező kommentje:
Ha a francia emberek tömegeinek nem lett volna Személyes negatív tapasztalatuk a muzulmán emberekkel akkor Marine Le Pen pártja semmiképen nem tudott volna komoly eredményt elérni. Nem az a probléma, hogy valaki török, arab, vagy bármilyen nemzetiségű. A probléma egy szélsőségesen fanatikus vallással van, amit úgy hívnak, hogy iszlám. Mivel a mérsékelt konzervatív, liberális, vagy baloldali pártok nem lépnek fel ezen vallással szemben, hanem sok esetben védelmezik az iszlámot, ezért az emberek a szélső jobb felé fordulnak. Ez történt Franciaországban.
2015. dec. 10. 00:08
 148/265 A kérdező kommentje:
Az egyik mondatom pontosítva: Egyetlen iszlám ország sincs a világon amely millió számra befogadott volna európai embereket, de Európa millió számra fogadott be muzulmánokat és sajnos még ma is teszi.
2015. dec. 10. 00:25
 149/265 anonim ***** válasza:
78%

Úgy tűnik igazam volt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__7..

Az pedig nem jelent semmit, hogy valakikre sokan szavaznak.

Hitlerért is majdnem minden német odavolt.

Nem a mennyiség, hanem a minőség számít.

Ha már itt tartunk:

Ha valaki anti-náci, akkor annak muszáj gyűlölnie minden egyes németet?

A maga logikája szerint igen. Ön azt akarja mondani, hogy ha valaki terroristaellenes (mint én is) akkor annak kötelessége gyűlölnie minden egyes muzulmánt.

2015. dec. 10. 00:32
 150/265 anonim ***** válasza:
79%

"Mindenesetre nagy intelligenciára vall, hogy bárki aki itt felemeli a szavát az iszlámmal szemben azt vagy azzal vádoljátok, hogy nem rendelkezik megfelelő információval, vagy össze vissza beszéltek. A francia embereknek például nagyon sok személyes tapasztalatuk van a muzulmánokkal, ezért támogattak egy iszlám ellenes pártot."

Franciaországban a második világháború óta nagy számban élnek muszlimok. Akkor az előző 70 évben miért nem támogattak iszlám ellenes pártot? Médián keresztül nagyon egyszerü manipulálni a tudatlan embereket. Úgyanez vol az USA-ban 2001-es támadás után. Persze ahhoz sem volt köze muszlimoknak, az embereket felhergelték hogy támogtassák egyesesk világuralmi céljait. És mi lett az eredménye? Meghallt sok ezer amerikai katona, az USA költségvetése majdnem összeomlott, Afganisztán és Irak romokban, meghhalt többmillió civil és még ma is háború van. Ennek is ez lesz a vége, mert sok a hozzád hasonló tudatlan, könnyen manipulálható ember.

2015. dec. 10. 09:11
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!