Békés vallásnak nevezhető e még az iszlám?
"Az a sok agymosott muzulmán Európában és más országokban nem a bankároknak és nem más országuknak köszöngetően lett agymosott, hanem a saját iszlám fanatikus vallásuknak köszönhetően"
Kérdező ne haragudj de nagyon jó példája vagy az agymosott embernek. Tudod egy okos ember utánanézne, de te még erre is képtelen vagy. Mondtam hogy nem kell elhinned nekünk, nézz utána magad, bár sejtem hogy ez nem fog megtörténni. Inkább olyan iszlámellenes oldalakat linkelsz meg olyan emberektől idézel akiknek annyi a tudása az iszlámmal kapcsolatban mint neked, vagyis nulla.
"„A harmadik világháborúra azért kerülne sor, hogy megoldja a politikai cionizmus és az iszlám világ közötti konfliktust. A két oldal kölcsönösen kimerítené egymást, és ez előkészítené a háttérerők illuminátus világközpontjának az átfogó és teljes hatalomátvételét.” Albert Pike szabadkőműves nagymester, 1871 (a kákán is csomót keresőknek üzenem, hogy el lehet menni a londoni British Museum levéltárába leellenőrizni ezt)"
Vajon ezek a politikusokat bábként használó bankok hagyni fogják, hogy Európa eliszlámosodjon?"
Így van, a háttérhatalom létezik, és nemcsak a bankokat hanem a legnagyobb mulitnacionális cégeket is birtokolja, de ebbe nem mennék bele. A kérdezőnek halvány lila gőze sincs hogy miről is beszélünk.
Maga mit érezne ha én kijelenteném a következőket:
„A keresztények kivétel nélkül gonosz és szívtelen gyilkosok, akik száz millió ártatlan indiánt mészároltak le vallásuk nevében az amerikai kontinensen. Aki azt mondja, hogy ez a béke vallása az hazudik!”
vagy: „Hitler és a nácik is keresztények voltak, vagyis a keresztények ártatlanokat hurcolnak koncentrációs táborokba, ahol milliók haltak éhen”, esetleg ezt: „A keresztények vezetői mind pedofilok és kisgyerekeket rontanak meg. Az a keresztények célja, hogy gyerekeket erőszakoljanak meg. Ha nem hisz nekem mindjárt belinkelek ide eseteket!”
Ennek maga szerint mennyi valóság alapja van?
Az ateistáknak, (akik most jókat röhögnek, hogy „hahaha buta vallásos birkák, bezzeg mi a géniuszi tudás fényhordozói vagyunk”) pedig ezeket üzenném:
„Az ateisták gulágokra hordoznak mindenkit aki számukra nem szimpatikus. Ott pedig a mínusz huszonöt fokos hidegben halálra dolgoztatják az ártatlanokat” vagy: „A kommunizmus nevében 100 millió embert gyilkoltak meg, mivel a kommunisták ateisták, ez azt jelenti, hogy az ateisták miatt lett ennyi ember meggyilkolva”
Ez sem stimmel mi?
Akkor a muszlimok miért lennének kivételek? Pont rájuk igazak az efféle kijelentések?
(kicsit sem vagytok kétszínűek...)
Ugye milyen rossz érzés ha letámadják gyerekes demagógiákkal?
Amiket maga mond és állítani próbál azokra 7 éves fejjel mondtam volna egy „húha”-t. De most mivel elég jól ismerem a Korán csak egy „haha”-t tudok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!