A Párizsi merénylet után végre észhez térnek az európai vezetők?
Ez a véleményem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__7..
Mi európaiak csak meredten nézzük a borzalmas híreket, ezek a mocskok meg "pacsiznak", basszus!
Úgy vélem elaludtunk, és sokat kedveztünk nekik. Azért nem ártana a sajnálkozáson meg a magyarázáson kívül is tenni valamit.
Ezeket a kerítéseket nem az országaink határaihoz kellett volna építeni, hanem az övékéhez! Se ki se be!
Haszontalanok, ki is irtanák magukat mert máshoz nem értenek. Az otthonukat tönkretették, új játszóteret kell keresniük.
És csak azért teszik hogy féljek? Mi a céljuk? Terület, pénz, rabszolgák?
Mit keresnek ezek egyáltalán itt? Semmit! Csak a rosszat, Nekünk! Mert nekik itt sem lenne jobb, mint az országukban!!!
Aki "néhány " szélsőségesről beszélt: Jelezném, hogy a világon nagyjából 1,5 milliárd muszlim él. Ennek a 10-15 % radikális. Számold ki, mennyiire taksálható akkor az a "néhány"
A válaszom erre:
Az 1,5 -2,2 millió ez egy kisebb ország hadereje ha jól számolom
Ennyi körülbelül csak Magyarország hadrafogható ereje háború esetén ami valljuk meg világviszonylatban nem túl sok
Most ha egész európa összefogna ebben az oroszok is benne vannak akkor a következő számok jönnek ki nagy vonalakban
Pár európai ország és Oroszország hadrafogható hadereje
Franciaország: 14,563,662
Oroszország: körülbelül 21.000,000
Németország: 18,529,299
Svédország: 2,065,691
Szóval nekem ne mondja senki, hogy 200.000 terrorista (vagy legyen akkor 1,5-2 millió akár) ember ezen a világon azt csinál amit akar
Csak amint látható egyes országok egyedül lemosnák őket mint a huzat egy pillanat alatt nemhogy összefogva
De érthetetlen számomra, hogy Európa miért nézi ezt ölbe tett kézzel komolyan ez az európai unió olyan mint a seggem ez már a migránskérdésnél is látszott egyből
Leginkább a magyarországi cigányhelyzet jut eszembe a terrorista szituációról, hogy magyarországon is van pár száz cigánybűnöző a több millió emberrel szemben és a cigányok szabadon garázdálkodnak általában, fenyitenek és terrorizálnak mindenkit és mint a birka senki nem tesz semmit ellenük sőt még félnek is tőlük
Amerikával ezt a müsort az életben nem lehetne eljátszani Afganisztánt is lesöpörték egyből és igazuk is van ebben az amerikaiaknak mert miért is néznék ölbe tett kézzel a terrort?
"Szóval nekem ne mondja senki, hogy 200.000 terrorista (vagy legyen akkor 1,5-2 millió akár) ember ezen a világon azt csinál amit akar
Csak amint látható egyes országok egyedül lemosnák őket mint a huzat egy pillanat alatt nemhogy összefogva"
Igen, csak a terrorizmussal éppen az a baj, hogy lehetetlen vele háborúzni. Lesből támadnak, arctalan emberek: nem viselnek egyenruhát, lehet, hogy a szomszédaid, aztán egy "szép" napon felrobbantják magukat a város közepén. Elég havonta 1 ilyen akció 1 nagyvárosban, meghal benne 3 vagy 4 terrorista, és rettegésben tartják vele emberek millióit. Nem tud úgy üzemelni egy társadalom, ahogy kellene. És ez a sakkban tartás a terrorizmus nagy erőssége.
Ahhoz gondolatrendőrség kellene, hogy megállapítsa, egy muszlimnegyed lakói közül kik azok, akik 10 éven belül elkövethetnek terrorista merényletet. És akkor sem léphetnének semmit, ha rájuk volna írva, mert ki tudja, hogy ezek közül a "tévelygő" fiatalok közül ki az, aki valóban képes is volna megtenni.
47: én értem de most is az IS magára vállalta a merényletet
Kérdés, hogy akkor miért nem támadja meg Franciaország Sziriát? Simán lenyomnák az arabokat
Ez egy év alatt a második terrortámadás, jót röhögnek a markukba a terroristák úgy rúgdosódnak ahogy akarnak
Oroszországi repülőbalesetet is magára vállalta az IS erre a 22 milliós orosz hadsereg nem csinál semmit pedig reggelire megennék Sziriát
Ha nem tűnne fel az arabok feláldoznak pár darab embert akik ottmaradnak, a fehér emberek közül meg pusztul tömegestül szóval ez az arány igencsak az araboknak kedvez
Ezt például egy Hitler féle rendszernél nem merték volna megjátszani, annak idején a németek ezért kegyetlen bosszút álltak
Úgy ahogy amerika elintézte a tálibokat úgy oroszok elintéznék azt a kisszámú Sziriai terrorhadsereget
Csak egy aprócska kérdés! Ha dörömböl az ajtódon 5 idegen az egyik gyilkos aki az életede tör. Beengeded mind az 5-öt mert több közte az ártatlan, vagy egyiket sem mert 1 gyilkos van közöttük?
Akiben nincs életösztön, azzal nem tudok miz kezdeni. Nekem van. És én nem engedném be egyiket sem, és tégedet is megvédenélek aki beengedné. Te pedig lehülyézel, de tudod mit? Nem érdekel, mert tudom hogy az életünket mentem.. Ha tetszik ha nem féltelek téged, magamat és a családomat, hiába nincs veszélyérzeted.
Na ez megy most nemzeti szinten. (Ez azoknak szól akiknek szól, nem a kérdezönek) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!