Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A Párizsi merénylet után...

A Párizsi merénylet után végre észhez térnek az európai vezetők?

Figyelt kérdés
2015. nov. 13. 23:40
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
22%

#33 Már vártam mikor húzzátok elő az egyértelműen kamu no go zónákról szóló hallucinációitokat, nem okoztatok csalódást szélsőjobber agyhalottak :)

[link]

2015. nov. 14. 01:45
 32/51 tetro ***** válasza:
0%

02.02

te pontosan Párizs melyik negyedébe nem engednéd be a gyerekedet? :)

2015. nov. 14. 02:06
 33/51 anonim ***** válasza:
81%

Elkezdődött.

Korábban, mint gondoltuk.

Nyugodjanak békében az áldozatok.

2015. nov. 14. 02:34
 34/51 anonim ***** válasza:
87%

Az európai vezetők inkább végignézik az anarchiába átmenő tömegmigránsbevonulást és a Sziriában ténykedő 200.000 terrorista maximálisan legálisan működő rendszerét minthogy összefogna Európa és háborút inditanának

Lesöpörnénk őket mint a szart esélytelenek lennének de ezek inkább végignézik azt, hogy ártatlanokat gyilkolnak le százával önmagukat igencsak elengedő terrorista szélsőséges elemek

Ahogy Amerika lenyomta Afganisztánt úgy Európa lenyomná Sziriát is

Egyébként miért Franciaország van most teritéken állandóan a terroristáknál?

2015. nov. 14. 02:48
 35/51 anonim válasza:
79%
Nem fogják. Majd kimagyarázzák, hogy nem a "menekült" hullámmal érkeztek az elkövetők.
2015. nov. 14. 03:35
 36/51 anonim ***** válasza:
83%
Aki "néhány " szélsőségesről beszélt: Jelezném, hogy a világon nagyjából 1,5 milliárd muszlim él. Ennek a 10-15 % radikális. Számold ki, mennyiire taksálható akkor az a "néhány"
2015. nov. 14. 03:51
 37/51 anonim ***** válasza:
82%

"Egyébként miért Franciaország van most teritéken állandóan a terroristáknál?"

Azért, mert az európai országok közül ott él a legtöbb muszlim. (nagyjából 10%-a a lakosságnak) de természetesen ilyent nem szabad mondani, mert nyilvánvalóan nincsen összefüggés a kettő között...

2015. nov. 14. 04:03
 38/51 anonim ***** válasza:
84%
Gondoltatok ra hogy talan ez meg se tortenik ha Merkel nem inditja el ill. nem biztatja ezt az oruletet hogy jojjon ez a sopredek Europaba? Lehet hogy nincs igazam, de az o biztatasa volt a legnagyobb lokes arra hogy a csocselek elontse az egesz foldreszt. rettenetes ami tortent most es cask most kezdodik szerintem;-((((
2015. nov. 14. 06:28
 39/51 anonim ***** válasza:
77%
Nem ítélem el az összes migránst. Láttam őket a keletinél volt egy kislány akivel még labdáztam is kicsit. Láttam rossz sorsokat is. De, ha millióból egy ilyen van, akkor nekem nem kell a millió sem európába.
2015. nov. 14. 06:47
 40/51 anonim ***** válasza:
85%

"te pontosan Párizs melyik negyedébe nem engednéd be a gyerekedet? :)"

Te nem lehetsz ennyire sötét. Azt ugye tudod hogy ebben az évben Fo-ban havonta akadályoztak meg terror merényletet? Január óta 10 ezer francia rendőr teljesít szolgálatot Párizsban. Ez nem vicc bas.ki, ragadd már meg a fejedben azt a gondolatot, hogy mindez Budesten lenne aktuális. Hogy rettegned kell attól hogy kávézóban-koncerten-villamosan-utcán lelőnek különböző fanatikusok vallási-politikai indítattásból. Rohadtul nem mondta senki, hogy muszlim terrorista. Ez csak a te idióta nácizó projekciód. Ellenben baromira nem nyugtat meg senkit az, hogy 100 muszlim közül csak 10 olyan van, aki potenciálisan hajlamos arra, hogy halomralőjön/felrobbantos/feldaraboljon védtelen, fegyvertelen, gyanútlan embereket. Én a helyedben baromira szégyelném magam, ha annyire sötét, és korlátolt lennék, hogy mégh a természetes életösznöm sem müködne.

2015. nov. 14. 08:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!