Szerintem ide illik. Mibe, hogy mérenylet volt a franciaországp replőgép-katasztrófa?
Mai hír:
-Kiment az egyik pilóta.
-Vissza akart menni, de a bent maradt nem engedte be.
-Elkezdett zuhanni a gép.
-Majd megszakadt minden kapcsolat.
Nem olyan érzésem van, hogy az Iszlám Állam előbb-utóbb vállalni fogja a dolgot. Na és nem tűnt fel a pilótán? Hülye lenne feltűnősködni.
Most öngyilkosságról cikkeznek, de ez nekem vhogy nem illik a képbe. Ha öngyi akar lenni, azt megtehette volna otthon is, ezer módszer van rá, nem kellett volna 150 embert magával vinnie.
A Másik: honnan tudta, h a kapitány ki fog menni brunyálni? És ha nem ment volna ki?
"Ha öngyi akar lenni, azt megtehette volna otthon is, ezer módszer van rá, nem kellett volna 150 embert magával vinnie."
Az nem fordult meg a fejedben, hogy muszlim volt és a dzsihád miatt cselekedett így? El akarta játszani 9/11-et, vagy az Iszlám Állam sejtje volt.
"Ha öngyi akar lenni, azt megtehette volna otthon is, ezer módszer van rá, nem kellett volna 150 embert magával vinnie."
Nem ez lenne a precedens eset hogy egy pilóta így lesz öngyilkos.
4-es!
Szerintem is ez van. A radikális iszlamisták szerint aki a Szent Háborúban magával visz hitetleneket a halálba, a paradicsomba jut.
Előbb-utóbb ki fog derülni valami ilyen szál, szerintem napokon belül.
Sokunknak ez volt a véleménye, nekem is.
De a francia televízióban most mondták be, hogy Andreas Lubitzot, a másodpilótát hosszú ideig kezelték egy pszihiátriai intézetben súlyos depresszióval, és az utazás idején is betegállományban volt, de ezt eltitkolta akalmazói előtt.
A német újságok "őrült pilótáról" cikkeznek, úgyhogy az iszám-vonak valószínűleg kútbaesett...
Lehet, hogy te ezt tennéd, más meg mást.
Nem mindenkinek van alkalma repülőgépet vezetni.
Ez a pilóta - a legújabb hírek szerint - azért volt depressziós, mert lassan kezte elveszteni a látását, és megmondták neki, hogy idővel meg fog vakulni. (Bár azt nem értem, hogyhogy nem közölték ezt a munkáltatóval, minden "orvosi titoktartás" ellenére? Végtére is olyan foglalkozásról van szó, ahol a látás és a helyzetfelismerés igencsak fontos!)
Ettől függetlenül valóban súlyos betegnek vagy fanatikusnak kell lenni ahhoz, hogy valaki a maga baja miatt ennyi életet vegyen el, ennyi családot borítson gyászba...
Egy szörnyűség, még rágondolni is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!