Németország összeomolhat a sok menekült miatt?
nagyon remélem hogy igen.
egyék meg amit főztek, és meg is érdemlik hogy elárasszák őket a migrének.
kell valami ami végre észhez téríti ezeket az elkényelmesedett németeket.
"A németeknek", úgy általában, szerintem nem sok közük van ehhez a dologhoz...
Amennyire én átlátom:
- A tőkének olcsó munkaerő kell
- Az USA-Izrael páros el akarja árasztani európát egy idegen, aggresszív "kultúra" képviselőivel.
A német politikai vezetés meg követte a tőke nyomását és az Izraeli parancsot.
Ami szerintem előre látható:
- Rengeteg új "no-go zóna", amivel a "liberálisok" nem akarnak majd kezdeni semmit (multikulti, stb.)
- Ütközések a romboló idegen kultúrával (szemetelés, hangoskodás, verekedés, megerőszakolás, gyújtogatás, egyéb balhék)
- Majd lesz egy-két robbantás, amire hivatkozva a helyi nemzetbiztonsági-hírszerző-stb. hivatalok még brutálisabb tömeges megfigyelési programokat fognak indítani
- A munkaerő-piacon verseny lesz a Németországban dolgozó kelet-európaiak, és a közel-keleti bevándorlók egy része között.
Az, hogy hosszabb távon mi fog történni Németországban, szvsz azon múlik hogy
- A képzetlen bevándorlók mekkora részét és mennyi idő alatt tudják majd annyira "kitaníttatni", hogy munkába tudjanak állni (aki nem akar tanulni-dolgozni, azt különösen nehéz lesz)
- USA-Izrael és a "liberálisok" mennyire hagyják majd kezelni az őrjöngő vallásos barmokat, meg úgy egyáltalán ezt az egész dolgot.
Összeomlás szerintem nem lesz, de a jelenleginél sokkal rosszabb helyzet igen.
Vicces amikor az egyre inkabb lecsuszo, elmarado, remenytelen helyzetu Magyarorszagrol azon filoznak hogy mikor fog osszeomlani a vilag egyik legerosebb gazdasagaval rendelkezo, teljesen elheto, normalis orszag :)
LOL bakker.
igy van, hiszen azt latjuk hogy a liberalis demokraciakbol menekulnek az emberek a diktaturakba
ja, nem is.
" liberalis demokraciakbol menekulnek az emberek a diktaturakba"
Azért, mert a liberális demokráciák 1-2 kivétellel, vannak olyan birkák, hogy befogadják őket.
Másrészt, a liberális demokráciák ezekhez az iszlamista, teokratikus diktatúrához képest nagyon megengedőek.
Például, nem vágják le a kezed, ha lopsz, lehet szabadabban bűnözni és még segélyeznek is havi 800 ojróval...stb
Egy közel-keletinek igazi paradicsom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!