A menekülteket érintő törvényeken miért nem szigorítanak?
Először a családegyesítési jogosultságot kellene megvenni.Ugyanis a közel-keletieknél 8 fős családok vannak.Tehát ha sokan vennék igénybe a családegyesítést, akkor akár meg is duplázódna Európában az iszlamisták aránya.
Azután, a letelepítést/betelepítést mindenképpen el kellene utasítani, csak ideiglenes tartózkodási engedélyt szabadna nekik adni.
Francia cégnél dolgozom, voltam kiküldetésen is Franciaországban,ott a kendős nők mindig dupla babakocsikkal mászkáltak, mellettük meg volt még 2-3 nagyobb gyerek is.A Gare du Nord környéke is tele volt velük.
Nem tudom, ki hogy van vele, de engem nagyon zavar a jelenlétük.Nőként, még félek is tőlük.
Persze, lehet mondani, hogy gonosz vagyok, meg szívtelen, de a valóság az, hogy elsősorban a saját családom, illetve, saját kultúrköröm érdekeit helyezem előtérbe.
Ha ehhez néha antihumánosnak meg szívtelennek kell lenni, akkor azt is vállalni kell.
Szükség van fontossági sorrend felállítására.Ők, vagy mi?
" de engem nagyon zavar a jelenlétük."
Akkor ne utazz kulfoldre. Magyarorszagon egy darabot nem latsz beloluk, ha van is az eltevedt turista.
A kiküldetéseket mindig vállalom, mivel én is pénzből élek, illetve fontosak a kapcsolatok.Így, megfordulok itt-ott.
Nem hiszem el, hogy a helybéli lakosokat nem zavarja ez a sok, nagyon eltérő bevándorló.
Mellesleg, Magyarországon is látni.Sokat nem vonatozok, de amikor igen, mindig látni belőlük.A múltkor a Keleti pályaudvar környéke volt tele.Emellett, amikor Railjettel mentem Budapesttől Győrig, mozdulni nem lehetett tőlük a vonaton.
"Németországban miért a bevándorló ellenes pártok jelenleg a legnépszerűbbek? "
A tobbi orszagot nem tudom, de konkretan Nemetorszagra ez nem igaz. Merkelek meg mindig magasan vernenek mindenkit.
".Így, megfordulok itt-ott. "
Akkor engedd mar meg a helyieknek hogy eldontsek kit akarnak beengedni es kit nem. Neked semmi kozod hozza.
"Egyébként a francia céget se értem, hogy ilyen hasztalan jötmenteketet egyáltalán minek vesz fel."
Ha ezzel rám célzol, akkor nagyon mellé trafáltál.
Elég magasan képzett vagyok, két nyelvvizsgával rendelkezem.
Emellett, elviselem a fontoskodó franciákat.Aki előttem volt ebben a pozícióban részben miattuk keresett másik állást.
Sok országban megfordult már, lehet véleményem a bevándorláspolitikával kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!