Az Amerikai Egyesült Államokban demokrácia van?
Magát rendkívül demokratikusnak tarja de tényleg az?
-Elnöki rendszer van, ez innen Európából nézve már önmagában antidemokratikus.
- Az elnököt nem közvetlenül válasszák, hanem elektorok útján, tehát nem biztos hogy az nyer aki a legtöbb szavazatot kapja, volt is már rá példa. Ráadásul az elektorok egy részének nem is kötelező a válaszok igénye szerint szavazni (elméleti lehetőség).
- Halálbüntetés: az összes európai országban, de még Oroszországban sincs, az USA-ban még alkalmazzák.
-Gvantanamo
stb.
"Ott vannak még a gettók kérdése. Európában elképzeletlen olyan város negyedek mint pl. New York-ban." - Nem elképzelhetetlen.
- Kassa "Lunix IX"
- London "Tottenham"
- Párizs "Clichy-sous-Bois"
Stb.
Bocs elírtam (fejből nehéz néha nem összekeverni)
Szóval: Párizs - "Seine Saint-Denis"
A simán Francia gettó a "Clichy-sous-Bois"
13: Én nem tudom hány éves vagy, de fárasztó hogy összehordasz itt mindent és csak azért is próbálod USA-t szidni. Nagyon gyengén teszed.
A másik dolog Szaúd-Arábia mi a gond? Oroszok Ukrajnában, ezen kívül már Szíriában. De nem értem Szaúd-Arábiával mi a gond? Én úgy tudom ők építkeznek nem harcolnak.
"Ott vannak még a gettók kérdése. Európában elképzeletlen olyan város negyedek mint pl. New York-ban."
Te miről beszélsz ember? :D Berlinben van török negyed ahova fehér ember a lábát nem teszi be, Londonban muszlimok, Párizsban négerek meg mindenféle jöttmentek...
Sok mindent összemosol.
Az USA-ban demokrácia van, ez egyértelmű.
A külpolitikájuk viszont hagy kivetni valót maga után.
Ennyi erővel csak Svájcban van igazi demokrácia, ahol az emberek népszavazás útján szavaznak a törvényekről...
"- Halálbüntetés: az összes európai országban, de még Oroszországban sincs, az USA-ban még alkalmazzák. "
Ennek mi köze a demokrácia szó szoros értelméhez?
"Ott vannak még a gettók kérdése. Európában elképzeletlen olyan város negyedek mint pl. New York-ban."
Mondd csak, kérdező, hány európai nagyvárosban jártál már, hogy ezt a butaságot ilyen határozottan ki mered jelenteni?
Egyáltalán: kimozdultál valaha is Magyarországról?
És a "kerítések"...
Tudod, hány "demokratikus" államban szereltek fel ilyet az utóbbi években? Nézz körül egy kicsit, nem kell túl messzire menned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!