Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mint gondoltok "kaput Európa?

Cila123 kérdése:

Mint gondoltok "kaput Európa?

Figyelt kérdés
Nagyon borúsnak látom Európa jövőjét. Azt hiszem ez a világvégének a kezdete.A kerítések rövid időre megoldhatják, agy országra nehezedő migrációs nyomást, nem az alapproblémát nem oldják meg. A világot vezető háttérhatalom eldöntötte és kimondta Európa halálos ítéletét. Néhány év múlva lesz két nagy Birodalom és az kis országok százai tele rabszolgával, akik olcsó munkaerejükkel gettókba zárva növelik a a kínai, és az USA pénz oligárchiájának luxusos életét, dollármillióit, abszolút hatalmát. Az igazi holokauszt csak ezután jön. Már készülnek az USA-ban és más országokban a Famma koncentrációs, vagy megsemmisítő lágerek. A nem produktív felesleges népesség itt lesz megsemmisítve, amíg a Föld népessége 1-2 milliárdra mérséklődik. Azok az urak, akik ma nagy szájjal az állítólagos holokausztot zengik a világra kiterjedő holokausztot készítenek elő.Ébredj Európa hanem neked hamarosan kaput!

#Famma táborok #új modern holokuszt #Európa jövője.
2015. okt. 27. 11:58
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Ennyi burút az időjárás "enyhén felhős" jelzővel illet. Nem mondom,a napfényes idő jobb, de volt itt már néhányszor igazi ború is, mégis itt vagyunk.

Én jobban aggódnék honi viszonyainkért.

2015. okt. 27. 12:01
 2/7 anonim ***** válasza:
75%

Na jó, az első 3 sort olvastam.

Igen, ez a világvége kezdete. Mind meg fogunk halni...

2015. okt. 27. 12:07
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
Ha már visszaböfögöd az agyatlan konteós sötétséget, kedves kérdező, legalább helyesen írnál. "Famma," eszem-f,szom megáll...
2015. okt. 27. 13:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, szerintem keress egy jó pszichiátert. A paranoiára ma már kezelhető.
2015. okt. 27. 19:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Privátban bevallotta hogy troll:

"Kedves válaszoló köszönet,hogy fel böfögted véleményedet, lehet ez a probléma túl nehéz a te gyenge politikai gyomrodnak. Elmondom neked ezt a kérdést tudatosan provokatív hangnemben fogalmaztam meg,mindenben nem tükrözi a véleményemet, azt akartam tudni, hány bunkó, és hány hazafi van Magyarországon. Tisztelet a kivételnek egy bunkó ország lett Magyarország a polgárok egy csoportja miatt,a neoliberális propaganda és az agymosás folytán. Sajnos egyetlen országban sincs annyi hazaáruló,mint nálunk, akik elveszejtik az országot. Egyetlen dologban volt igazad, valóban az elkészült, vagy készülő koncentrációs táborok nevét FEMA elírtam, ezért elnézést kérek.Remélem , ha ezt a választ elolvasod nem böfögsz többet. Az egészséges gyomor működésed helyre áll.A további vitát veled lezártam, ha írnál olvasatlanul törölöm. Sok sikert."

2015. okt. 28. 14:24
 6/7 anonim ***** válasza:
14:24: én is kaptam egy szép üzenetet :D: "Kedves Válaszoló ! A pszichiátriát inkább neked ajánlom, azt olvastam a skizofréniások képtelenek megérteni a körülöttük történteket, mert a logikus gondolkodás hiányában szenvednek. A paranoia valóban kezelhető, de a te bunkóságod nem!Ne válaszolj,nem érdekel a válaszod, tudom kivel van dolgom, a véleményeknél az embert nézem. A kérdés egyébként is provokatív volt, ami mindenben nem tükrözi a valódi véleményemet. sok sikert"
2015. okt. 28. 20:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Fogalmazd újra ezt a zagyvaságot, mert érthetetlen. "Mint gondoltok kaput Európa"???!! Wat?!
2015. okt. 29. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!