Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Most akkor Soros, vagy Putyin?

Most akkor Soros, vagy Putyin?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Kulcsszavak: bevándorlás, bevándorló, Magyarország, menekült, menekültválság, migráció, migráns, migránsok, Németország

2015. okt. 13. 17:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

10. A modik sztem tévedésbõl küldtek nekem "valaszod erkezett" értesítést, ugyanis - bár rég volt - teljesen biztos vagyok abban, hogy nem a 6., hanem a 7. válasz az, amit én írtam.

Azért vagyok ebben biztos, mert az "univerzális sarlatán"-t Drábikra vonatkozólag én szoktam alkalmazni akkoriban, mint "eposzi jelzõt", mert ez a véleményem alakult ki róla, már jóval korábban.

Amúgy rágugliztam és a honlapja valszeg nem azért szünt meg, mintha elhunyt volna, vagy belátta volna, hogy marhaságokat ír, hanem valszeg azért, mert a youtube csatornáját praktikusabbnak találta. "Tévtanszékét" mai napig mûködteti, ha érdekel, néhány link:

[link]

[link]

https://www.youtube.com/user/drabikjanos ; [link]

Mellesleg a wikin csak núgy találtam meg, hogy a magyar wiki ( [link] ) keresõjébe birtam, hogy "Drábik János".

Jó mulatást!

2023. máj. 3. 19:59
 12/12 A kérdező kommentje:
10. Sztem megint tévedés: a mostani, neked szánt válaszomat "A kérdező kommentje" alatt írta ki a rendszer, pedig nem hiszem, hogy én írtam volna ki a kérdést. Mégegyszer: sztem a 7. választ írtam. Amúgy az akkori nickemet valami hülyeség miatt törölték, csak akkor nem volt idõm reklamálni. Ahogy láttam, a 6. válaszolót is törölték valamikor. (Rányomtam a "privát üzenet"-re és azt írta, nem tudunk k¨ldeni, valószínûleg töröltük, v ilyesmi.)
2023. máj. 3. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!