Most akkor Soros, vagy Putyin?
Kulcsszavak: bevándorlás, bevándorló, Magyarország, menekült, menekültválság, migráció, migráns, migránsok, Németország
10. A modik sztem tévedésbõl küldtek nekem "valaszod erkezett" értesítést, ugyanis - bár rég volt - teljesen biztos vagyok abban, hogy nem a 6., hanem a 7. válasz az, amit én írtam.
Azért vagyok ebben biztos, mert az "univerzális sarlatán"-t Drábikra vonatkozólag én szoktam alkalmazni akkoriban, mint "eposzi jelzõt", mert ez a véleményem alakult ki róla, már jóval korábban.
Amúgy rágugliztam és a honlapja valszeg nem azért szünt meg, mintha elhunyt volna, vagy belátta volna, hogy marhaságokat ír, hanem valszeg azért, mert a youtube csatornáját praktikusabbnak találta. "Tévtanszékét" mai napig mûködteti, ha érdekel, néhány link:
https://www.youtube.com/user/drabikjanos ; [link]
Mellesleg a wikin csak núgy találtam meg, hogy a magyar wiki ( [link] ) keresõjébe birtam, hogy "Drábik János".
Jó mulatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!