És ha Merkelék beszólnának Orbánnak, hogy ha így keménykedik, akkor húzzon vissza ő is a Volga-mentére az őshazába, ott legalább kapásból közelebbről tudná nyalni Putyin seggét, akkor mit lépne ő erre rá?
Ha nekem mondana ilyent valaki, akkor kiröhögném, mert egyrészt ők is bevándorlók (igen, a germánok is keletről jöttek, csak kicsit régebbről), és szét is bacták a Római Birodalmat; másrészt pedig szerintem bennem (és Orbánban is) több a sváb (ezáltal német) vér, mint igazi echte volga-menti magyar vér.
Volt régen egy tatárjárás és utána betelepítettek mindenféle népséget az országba. Szerintem nálunk európaibb nép nincs perpillanat a kontinensen.
De nem szólnak be. Ez kulturáltság kérdése.
Nem arról van szó, hogy ők mindent jól csinálnak, sőt. Nagyon sok mindent rosszul. De van az a szint, ami alá nem mennek. Mindössze ennyi a különbség.
"elképzelhető, hogy ez a sötét csűrhe is be tud majd illeszkedni, akik most nagy számban jönnek az EU-ba"
A magyarokat Szent István "illesztette" be Európába.De Istvánunk eszközökben nem válogatott ám.
Aki nem akart "megfelelni" azt kardnyélre húzta.
3: Lehet, hogy nekünk is ezt kéne csinálni? Ha már egyszer nálunk bevált...
Bár szerintem inkább arról lehet szó, hogy alapból nem voltunk annyira barbár népség, mint azt sokan sugallni próbálják; így nem is volt Istvánunknak olyan sok dolga velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!