Az igaz hir volt, hogy NO-ban éhségsztrájkot tartottak a migránsok, hogy kétezer eurót kapjanak?
Biztos, hogy nem.
Ha meg ennyi eszük van, tüntessenek. Ezt biztos nem fogják megkapni, egy átlag német nem keres annyit (egy pincér pl 1200-1400 eurót keres), és ez már extrém pofátlanság lenne, ha ezért követelőznének.
Azért nem hiszem, hogy ez megtörtént volna, mert aki emiatt sztrájkolna, arról egyből kiderülne, hogy csak gazdasági bevándorló.
Én is tüntethetnék itthon, hogy a minimálbér ne 60 hanem 260 ezer forint legyen, az már más kérdés, ki vesz komolyan.
Kb ennyi értelme lenne egy ilyen tüntetésnek, pláne a bepofátlankodó "honfoglalóktól".
Mellesleg én teljesen el tudom képzelni, hogy vannak olyan egyedek, akiknek olyan vastag a bőr az arcukon, hogy ilyenért képesek tüntetni, mert sok migráns elindult Svédország felé, mert rájöttek, hogy Németországban nem tolnak a seggük alá kacsalábon forgó palotákat több ezer eurós havi juttatásokkal.
Mellesleg Németországban pont be akarják vezetni, hogy aki EU-s tagországokból jön be Németországba, az ne kaphasson SEMMILYEN pénzügyi támogatást. És ez így van rendjén. A gazdasági bevándorlókat meg hazatoloncolni, aztán követelőzzenek otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!