A migránsok hogy gondolhatták / gondolhatják egy percig is komolyan azt hogy többmillió, esetleg több tízmillió bevándorlót el tud tartani Nyugat-Európa?
Nem akarják, hogy több milliót eltartsanak.
Azt akarják, hogy őket tartsák el.
Szerintem a többiek nagyon nem érdeklik őket.
Kérdező, most valóban őszintén:
Te ilyen helyzetben, amikor nyomorogsz, nem akarsz ott élni, akkor leülsz, és végig gondolod, hogy "hmm, eddig olyan fél millióan elmentek, de az az 500 milliós Európának már sok. Akkor én inkább itt maradok, és bámulom tovább a földet". Tényleg ezt tennéd? Mert ha igen, akkor bizony hülye vagy.
A magyarok akik kimennek külföldre, azok se azon gondolkodnak, hogy "háromszázezer magyar már kiment, akkor én inkább itt maradok, lehetőség és távlatok nélkül" hanem inkább pont ez a hajtóerő "háromszázezer magyarnak sikerült már élhető életet találnia, akkor nekem is fog". Az embereket nem az mozgatja, hogy ha már másnak jó, akkor ő szív tovább, hanem ő maga is jól (legalábbis, jobban) akar élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!