Szerintetek mi lesz ennek a migránsáradatnak a következménye, ami most sújtja Európát?
Én alapból nem értem, hogy mi a fene késztette rá őket, hogy elinduljanak. A németek (mondják: Mi mindenkit befogadunk!, aztán mégsem), az ottani rossz életkörülményeik, és ezáltal a jobb élet reménye az Európában? Na mindegy, nem ez a kérdés, de ez is érdekes téma.
Szerintem ezek a lehetséges következményei:
1.,
Európa a több millió bevándorló miatt "elbutul", megváltozik az egész eddigi etnikai összetétele, arculata.
2.,
Új betegségek, járványok esetleg a rengeteg ember miatt éhínség.
3.,
A fejlődés leáll, mert csak erre az egy problémára koncentrál mindenki.
4.,
Háború a feszült légkör miatt.
5.,
Magyarországra nézve pedig szerintem majdhogynem beláthatatlan következményei vannak:
Mivel mi vagyunk az az ország, amely rengeteg migráns első regisztrációját elvégezzük az EU-n belül, ha majd Németország és/vagy Svédország azt mondja, hogy itt a vége, mi többet nem fogadunk be, akkor az összes olyan bevándoló, aki itt regisztrálódott először visszahull a mi nyakunkba. (Így is túl sok a cigány, nem kell több...)
6.,
A bűnözés, és annak minden lehetséges formája egyre joban problémává válik.
7.,
Európa polgárainak átlagos intelligenciája (IQ-ja), műveltsége visszaesik.
8.,
Elnéptelenednek azok az országok, ahonnan a migránsok jöttek.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Ti is osszátok meg véleményiteket!
Az én privát véleményem (amit nem kell feltétlenül mindenkinek osztania) az az, hogy úgy kellene ezzel a dologgal kapcsolatban mindent csinálni, mint Oroszország. Putyinék kapásból lelövik azt, aki illegálisan átlépi a határukat (itt most a migránsokra gondoltam). Persze hozzá kell tenni azt is, hogy ők jobb helyzetben vannak (az ország földrajzi elhelyezkedése miatt). Nem mondom, hogy ez egy hű de jó megoldás, de ha a többi bevándorló látná, hogy mi lett a sorsa társaiknak nem jönnének a legális határátkelőkön se, nem hogy a zöld határon. Maradjanak ott, ahol voltak, ez eddig sem a mi problémánk volt (mármint az ottani helyzetük), és ne akarja már ezt is Európa megoldani, a saját kárára.
#4:
Sajnállak.
#6:
"ez egy invázió, amit nekik a korán előír, és 50 év múlva nem lesz fehér ember európában."
Ezt azért túlzásnak tartom (tudom, hogy nem te mondtad), csak az a baj, hogy nem lehet tudni, lehet, hogy ez lesz.
Viszont az biztos, hogy ez egy invázió. Azt se tartom kizártnak, hogy egy megszervezett dolog. Beszélnek már arról is, hogy háborút nem csak fegyverekkel lehet vívni...
Sokat hallom azt is, hogy ezek milyen gazdagok, mennyi pénzük van... Ez sem kizárt, csak az a baj, hogy médiában látottak/hallottak után nekem nem ez a kép rajzolódik ki.
Én Kiskunfélegyházán élek (Kecskeméttől 20 km, a határtól, Röszkétől pedig 68 km), de már itt is láttam migránsokat, a saját utcámban... Két férfi az út közepén sétálva nézelődtek, kb. úgy, mintha ők lennének itt a nemtudomkicsodák. A másik migránsos esetem pedig akkor történt, amikor kint voltam a tanyánkon. Ugye a város szélén van (ott több a migráns is), földúttal. Naponta kb. 50-en mentek el a tanya előtt, és én már csak azt vártam, hogy mikor fog beugrani a kerítésen az egyik... Szerintem ez nem szorul magyarázatra...
#16:
Ha én nem vagyok képben, de te igen, akkor kérlek írd le az egész helyzetet, és majd okosabbak leszünk!
Ha meg mégsem tudod, akkor kérlek ne írj több kommentet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!