Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izrael be van sz*rva a ruszkik...

Izrael be van sz*rva a ruszkiktól, hogy beleköpnek a levesükbe?

Figyelt kérdés
Csak nehogy a végén kiderüljön, hogy mekkora kamu szervezet ez az ISIS, és csődbe menjen az Oded Yinon és az Eurábiai tervük :D, hogy fogok én röhögni ezeken a majmokon...

2015. szept. 24. 21:53
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok annyira jártas a témában, de ha jól emlékszem volt egy legitim Szír kormány amit szétvert az USA, nem hiszem hogy velük akarnának haverkodni (az amcsik és fordítva).
2015. szept. 24. 22:25
 12/26 A kérdező kommentje:
Csak annyira akarják Európát meggyengíteni, hogy vazallussá tegyék (mondjuk amúgy is az), a népet pedig fel kell hígítani, a maradék identitását is el kell venni.
2015. szept. 24. 22:27
 13/26 anonim ***** válasza:
81%
Az USA semmit nem vert szét. Az arab tavasz idején ott is kitört egy forradalom. Az USA-nak ahhoz nem volt köze ráadásul az ottani felkelők radikális szunniták, pont mint az ISIS és Irán. Az a baj hogy f0sod itt a baromságot aztán gőzöd sincs hogy mi a helyzet. A legrosszabb dolog ami megtörténhetett európai szempontból hogy az oroszok nyíltan bevonják a csapataikat a kormányerők oldalán, így ez a háború soha nem ér véget és továbbra is tódulni fognak ide a térségből az emberek. Hagyni kellett volna az egészet hogy a radikálisok meg az ISIS lejátssza egymás közt aztán amikor úgy van a földdel egyenlővé tenni az egészet és a NATO+ENSZ támogatásával egy vagy több demokratikus államot létrehozni.
2015. szept. 24. 22:34
 14/26 anonim ***** válasza:
93%

# 12/13 Időpont ma 22:27

És szerinted ha gyengül Európa nem vonulna be ide Oroszország?

Ne legyél már naiv, ezekben az időkben esélytelen gyarmatot tartani ekkora távolságból. Pláne, hogy Európa megtartásáért meg kéne küzdeni Európával (mert ne hidd azt, hogy annyira gyenge lenne a belső ellenállás), Oroszországgal és szövetségeseivel, az arabokkal és még Kínával is.

2015. szept. 24. 22:43
 15/26 anonim ***** válasza:
96%

"legitim szír kormány"

Megabesz.rás! Nálatok így hívják az egypárti választásokat tartó, apáról fiúra szálló egyszemélyi vezetést, ami egy kisebbségre -alaviták- építi a hatalmi bázisát? Mert jobb helyeken ez diktatúra. Nem a legkeményebb diktatúra mint mondjuk a Kiméké Észak-Koreában, de attól még diktatúra.

Az amerikaiak egészen mostanáig nem avatkoztak be, most is csak az ISIS állásait támadják, tehát az amcsik nem vertek szét semmit, csak szokás szerint előhúzod a ha valami rossz a közel-keleten, akkor arról biztos az USA meg Izrael tehet kártyát.

Egyébként Izrael egyáltalán nem volt boldog az arab tavasz miatt, olyan rezsimek buktak meg, pl. Ben Ali Tunéziában, Mubarak Egyiptomban, amik elismerték Izraelt és ha nem is jó viszonyt, de tűrhető viszonyt ápoltak velük. Asszad rendszere sem volt nyíltan ellenséges Izraellel. Ha van ország aminak rosszul jött az arab tavaszt követő bizonytalanság az Izrael, meg Törökország, de az más sztori.

Irán pedig

2015. szept. 24. 22:51
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Iránt pedig ne keverjük ide
2015. szept. 24. 22:53
 17/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én sz*rok az ürügyekre, engem csak a tények és a 2 szemem érdekel. Azok pedig azt mutatják, hogy a NATO folyamatosan terjed kelet felé agresszorként, és az Orosz érdekszférákat is veszélyezteti. Mindig van valami ürügy, terror, diktatúra, nukleáris-vegyi fegyver, engem már nem vernek át... Érdekes most mi a retekkel lett jobb nekik Líbiában a rohadt nagy demokráciájukkal, meg Ukrajnában, ja semmivel...
2015. szept. 24. 23:07
 18/26 A kérdező kommentje:
*terjeszkedik
2015. szept. 24. 23:08
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

"engem már nem vernek át..."

Ha téged nem vernek át, akkor miért bizonyítják a kommentjeid azt, hogy téged csúnyán átvertek?

2015. szept. 24. 23:27
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjuk ezt a fenébe, téged pont a tények nem érdekelnek a két szemed meg csak lát de nem gondolkodik, azt neked kéne, de ha pont a tényekkel nem foglalkozol...
2015. szept. 24. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!