Szerintetek beleköpnek a pizzába? (házhozszállítás)
tuti!
ökör állatok :D
legalább vártátok volna meg.
40 perc helyett 1 órát, hát ez felháborító. Főleg hogy mert a futár balesetet szenvedni, és miért nem vitte ki gyalog törött lábbal a pizzátokat. Eszméletlen milyen világot élünk.
1. Ha valaki balesetet szenved, az nem biztos hogy az ő hibája
2. Délután 4 órakor beb*szva lenni.. hát gratulálok
3. 20 perc késés bőven belefér
4. Nem köpnek bele, és véleményt lehet kulturáltan is formálni (a Szaaar" hhelyett)
Ilyen mentalitással ne csodálkozzatok, ha beleköpnek...
Mi egyszer fél óra helyett vártunk másfelet, mire kijöttek, ráadásul rossz pizzát hoztak, illetve az én öntetemet félig kiborították. Kedvesen reagáltuk le, az én rendelésemet át is vettük (szegény futár izzadt rendesen), csak a rossz pizza helyett kértük az eredetit, mert a kihozottat párom abszolút nem szerette. Arra is vártunk már több mint egy órája, mire megint telefonáltunk, és közölték, hogy a futár elesett vele útközben, de helyette már indult egy másik futár az új pizzával :D Mi dőltünk a nevetéstől, és a végén adtuk a szokásos borravalót, csak úgy kerekedett a futár szeme. Onnantól kezdve viszont nagyobb adagokat kaptunk rendelésnél (mindig ugyanazt kértük), látványosan.
Ja azt kihagytam, hogy az új pizzával ajándék desszertet is kaptunk, meg hatalmas bocsánatkérést.
Nem mondom, ha rendszeres lett volna ez, akkor nem rendelünk többet, de azért egyből ilyen primitíven se kell reagálni. Amit ti csináltatok, az max. részeg tini fejjel vicces, amúgy szánalmas.
Én futár vagyok, és mondhatom, hogy a futárok nem köpnek bele, max. legközelebb ha rendelsz leszopatnak, mert csak azért is neked viszik utoljára, hogy végleg megutáld a céget és a futárnak ne kelljen látnia még egyszer a képedet!
Aki beleköp, az a pizzaszakács! Ennek okai:
1. Ha nagyon variás vagy!
2. Ha zárás előtt rendelsz!
3. Ha vissza telefonálsz, hogy a szar a pizza és újat kérsz!
Na csüsz:))
Ha én lennék a pizza szakács,nem csak beleköpnék...
Ilyen komment után nézhetnétek,milyen öntet van rajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!