Németország és Ausztria miért tiltotta be a Google Maps-nek az utcanézetet? Félnek, hogy kifigyelik a migránsok?
Bécsben tényleg nem működik, de Berlinben igen. Nyilván a migránsok miatt van letiltva Ausztriában, ahogyan Magyarország az első fényképezés alkalmával is a migránsok miatt tiltotta le az utcaképek közzétételét még 2010-ben.
Azt ugye tudod kérdező, hogy a guglis kocsi kb 3-4 évvel ezelőtt ment mindenhol körbe? Hol volt akkor még a migráns áradat, sőt még a szír polgárháború sem kezdődött el akkor.
Németország, Ausztria meg Svájc egyes részei azért nem engedték be a google autóját, mert az autók minden adatot begyűjtöttek, amit a nem védett wifi hálózatok tartalmaztak, meg valami veszekedés is volt emiatt.
Ausztria 1 évre betiltotta, Németország meg Svájc pedig csak egyes helyeken engedélyezte. Emiatt nincs.
Egyébként Ukrajnában, Fehéroroszországban, Moldovában, Boszniában, Albániában, Koszovóban, Montenegróban és Macedóniában sincsen, ami Európát illeti.
"Egyébként Ukrajnában, Fehéroroszországban, Moldovában, Boszniában, Albániában, Koszovóban, Montenegróban és Macedóniában sincsen"
Hát van némi különbség ezek az országok között és No. között. Amúgy nézd meg, hogy a környező országokban mindenhol van, csak ebben a 2 országban nincs. Pont a migránsok által legjobban veszélyeztetett 2 országban. Szerintem ez érdekes.
# 4:
Németországban én Berlint próbáltam és megtekinthető a Street viewban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!