Ausztria hogy bírja ezt a sok menekültet? Van ok a félelemre?
Bécsben vagyok egyetemista, és enyhén szólva aggaszt a helyzet, nem csak a magyarországi, hanem az ausztriai is.
Németország lezárta a határt, így elvileg senki sem mehet át a menekültek közül, vagy igen?
Hova rakja Ausztria ezt a több tízezer menekültet? Mi lesz, ha feltorlódnak a menekültek Ausztriában? Vagy ők hogy oldják ezt meg?
A menekültek továbbra is továbbmennek Németországba?
Őszintén szólva már eléggé kezdek félni, de nem tudom, hogy van-e ennek alapja, vagy csak a sok hír miatt kialakult ez bennem. Vagy nincs ok rá?
Mi lesz ezzel a rohadt sok emberrel, ha Németország nem fogadja őket, vagy ha elutasítják a menekültkérelmüket?
Mennyire cél ezeknek Ausztriában maradni?
A német/osztrák jólét már csak történelem lesz pár év múlva, mivel 5-10 milliós, szinte kizárólag férfi muszlim bevándorlóra számíthatnak, akik nem dolgozni jöttek...
Erre úgy rá fog menni a szocháló és az életszínvonal mint a sicc. És mivel emberi jogok vannak, ez ellen nem tehetsz semmit.
Besokallni, már majdnem minden ország besokallt, Magyarország is, pedig nem ide jönnek. De nem lehet ez ellen tenni, mert emberi jogok vannak. Nem tudom hallottál-e a magyar riporternő gáncsolásos balhéjáról, hozzá sem ért, és 7 év börtönre perelték.
Szóval nem túlzás.. közbiztonság, életszínvonal, jóléti ország pár éven belül megszűnik. (vagy háború lesz, az még rosszabb)
Szerintem meg nem fog megszűnni a jólét. Azért a németek és osztrákok nem olyan töketlenek, mint a magyarok. Az emberi jogok pedig bármikor változhatnak, nincs semmi kőbe vésve.
Szerintem gyorsan lezárják a háborút Szíriában és visszapaterolnak mindenkit, aki azt mondta, hogy onnan jött.
"És mivel emberi jogok vannak"
Pontosan. Mindenkinek joga van képességei szerint munkát vállalni, és megélni. Az élősködés és a parazita életvitel nem joga senkinek. Minden támogatást meg kell vonni. Aki nem dógozik, ne is egyék.
Gyönyörű a kapitalizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!