Szerintetek elkerülhető még a háború?
Milyen haboru? Kik kozott? Lemaradtam valamirol?
Szerdai dologrom max bevandorlo mizerarol tudok, de mivel azt nezve, az egyik felnek nincs fegyvere, nem beszelhetunk haborurol, csak meszarlasrol.
Akkor kifejtem...
Százezrek özönlenek Európába papírok, személyazonosság nélkül. Ennyi embert képtelenség ellátni, ezt már a németek is kapisgálják. Az ellátás nélkül maradt emberek nyilván fosztogatni kezdenek. Ez feltüzeli az amúgy is paprikás nacionalistákat és kitör a háború.
Akkor még a terroristákról, lázítókról szót sem ejtettünk.
Kettes! Szervezetten rendőrökre támadni szerinted teljesen elfogadható, normális cselekedet?
A fegyvertelen menekültjeid annyira azok voltak, hogy sok rendőrt a mentők ápoltak. Szerintem használd azt a bogyót a nyakadon!
Az, hogy no vagy, nem jelent semmit. A Magyar nok egeszen jok az emberek felrugasaban.
Ezt a "szervezetten rendorokre tamadni" dolgot meg. Ha csak ennyi tellett a felkeszult, terrorosta, rendorre tamad es meg is eroszakolo, direkt kikepzetten idekuldott, es a feladatra felkeszitett... kihagytam valamit?
Szoval, aha, persze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!