Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért nem érti meg senki,...

Miért nem érti meg senki, hogy itt háború lesz?

Figyelt kérdés

Miért nem hiszi el senki, hogy be van avatva az teljes politikai vezetőség az EU-ban, és népirtást terveznek? Németországban már bombariadókat fújtak a nagyobb városokban. Miért nem hiszi el senki, hogy a küszöbön a III. Világháború?

Miért nem fél senki?

Mindenki tud mindent, kivéve a lebutított köznép, akik csak félinformációkat kapnak.

2015. szept. 13. 21:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Én is azt gondolom, hogy a vezetők be vannak avatva, és utasításokat hajtanak végre ami nem az ő döntéseik,hanem amitaz eu vagy a németek diktálnak nekik.
2015. szept. 13. 22:19
 12/21 anonim ***** válasza:
14%
Tényleg úgy néz ki, hogy egy háború küszöbén állunk! A világ sajnos megérett rá, 60 év béke Európában eleve hosszú idő!
2015. szept. 13. 22:25
 13/21 anonim ***** válasza:
82%
Jól felszerelt bunker eladó reális áron.
2015. szept. 13. 22:28
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

Tudod az a baj, hogy kiadtuk a dontesjogot a kezünk közül! 4 évenként szavazáskor az összes dontesjogot közös ügyekről átadjuk a kezükbe!Hozott nekünk kellene közös ügyekről, dönteni, szavazni! A másik hátrány hogy elszaporodtak a dugókat, meg sok keverék buta ember jött létre.Butakat meg a média mindig megvezeti! Pl felelemkeltes,kishituseg!

Következő baj, hogy a legnagyobb ellenségeink a politikusaink,akikhátunk mögött ellenünk titkos paktumkkat írnak alá!

Nagy probléma, hogy a fegyverek, meg a kezelési képesség is náluk van!

Meg a kemrendszer!!!

Meg anyagilag elszegenyitenek.

Ésszel győzhetok le, ha a penzrendszeruket lenullatzak, meg rakéta vírus programokkal.

2015. szept. 13. 22:29
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Majd hiszem ha latom...

De elarulnatok ezt, hogy kell elkepzelni? Europat szepen elkezdik kiirtani, a vilag tobbi allampolgara meg rohogve nezi majd az egesz estes eloadast, popcornnal a kezukben?

Egy fertozo betegseg, szerintem valoszerubb, mint ez az elmelet.

2015. szept. 14. 00:02
 16/21 anonim ***** válasza:
44%

"Egy fertozo betegseg, szerintem valoszerubb, mint ez az elmelet."

Ez már maga egy fertőző betegség. Ilyet elhinni, meg terjeszteni. Meg rettegni. (mondjuk az a butaság velejárója)

2015. szept. 14. 08:59
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Akik ékezetet Sem tudnak használni, miért képzelik olyan okosnak magukat?
2015. szept. 14. 09:25
 18/21 anonim ***** válasza:
44%
Igazad van kérdező. Én is tudok mindent. És ez elrémít. Rengeteg a rémhírterjesztő. És egyre többen vannak. Azt hiszik, mindent tudnak. Csak egyet nem, hogy a "semmi" és a "minden" nem szinonimák.
2015. szept. 14. 09:33
 19/21 anonim ***** válasza:
44%

Max. azt foghatod ram, hogy lusta vagyok mivel legtobbszor telorol irok es nincs kedvem fel oraig bajlodni egy valasszal.

De tudom, tudom vmibe bele kell kotni...

2015. szept. 14. 10:51
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem kötekedés, csak sz@r olvasni. Telóra nem gondoltam.
2015. szept. 14. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!