A menekültek a keletinél Kurdok?
Nem kurdok.
De, lehet akad közöttük kurd is.
Nem túl barátságos népség, kérdezz meg pár törököt.
Nem azok, a kurdok jelenleg verik vissza az ISIS-t.
"Nem túl barátságos népség, kérdezz meg pár törököt."
A törökök mindig is utálták őket. Közben egyedül a kurdok azok akik elválasztják az iszlám államot a tőlük. Beszéljünk csak barátságosságról...
A kurdok elég jól tartják magukat az IÁ ellen.
Jó marketinget építettek fel a női önkéntes osztagokra.
A nyugati média imádja.Harcolnak,nem menekülnek.
Láttam ma angol felirattal a bicskei sínre fekvős híradást.A nevezett hölgyemény Aszadot szidta nem az IÁ-ot.Érdekes.
Azt én is látom, hogy a kurdoknál vannak szép, nem bebugyolált nők, ők a civilizált, nyugatias népség. Plusz hasonlítanak is az európaiakra.
Az iszlám állam pedig a vallási fanatikus. Az ő oldalukon áll az ISIS is? Mert arcra nem a Kurdokra hasonlítanak öltözködésre viszont igen.
Ezt az oldalt nézem, és itt a fele olyan mint ha EUrópai lenne.
Vegyesen vannak mindkettőből menekültek?
2-es válaszoló,épp hogy nem mind szír.
Pontosan azért tépik szét a papírjaikat a határon,hogy ne tudják meg a hatóságok,hogy ők milyen nemzetiségűek.
A németek a szíreket tárt karokkal várják,emiatt egy csomó nem szír összetépi az iratait és szírnek kiadva magát Németországba akar jutni.Sokan sikerrel.
ezt nem értem
Németország felbérel egy szír értelmiségit, hogy faggassa ki őket
2 perc alatt kiderül hogy ki az aki Szíriában élt és ki az aki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!