Érdemes még kiköltözni Németországba?
Figyelt kérdés
Jövőre terveztem volna,de látva,hogy a menekültek többmindenre lesznek lassan jogosulva,mint az EU állampolgárai... hát erősen megingott bennem a dolog,és elkezdtem más országok fele nézelődni,amik fele-fele arányba pollkorrektek csak. Mit gondoltok ?2015. szept. 1. 11:48
21/24 anonim válasza:
"miszerint bizonyos tesztek után fogadják be a menekülteket."
A ki-, illetve viszapaterolásuk elég kemény logisztikai feladat lesz...
22/24 anonim válasza:
Ahogy írtam a kipaterolni nem lesz nehéz őket, hisz máris tovább akarnak állni, mert már Németország se elég jó nekik (nem akarnak regisztrálni, luxus fizetésű segélyt akartak, stb).
23/24 anonim válasza:
22 ez azért nem ilyen egyszerű.. mert 1-2 a sok közül ezt nyilatkozta, rajtuk kívül van még több százezer + a hozzájuk érkező fejenként 6-8 családtag
24/24 anonim válasza:
Az már Merkell gondja. Ő volt annyira ostoba, hogy elkezdjen hősies befogadót játszani, akkor most vállalja is a következményeit. Neki kellett annyira a plusz munkaerő.
Most ezzel nem téged akarlak bántani, mert értem, hogy mit akarsz mondani, miszerint kb. esélytelen lesz nekik törvényes keretek közül visszaküldeni a hamis menedékkérőket, de ez már az ő hibájuk. Nekik se kellett volna mindenkit egyből befogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!