Érdemes még kiköltözni Németországba?
Az biztos, hogy munkaerő hiány így már nem nagyon lesz vagyis jóval kisebb.
Ezt hozza a határok lebontása, előbb-utóbb Németország is London lesz, ahol 10 embernek együtt kell laknia, hogy ne dögöljenek éhen.
Értelmes hozzászólásokat vártam,de néhányaknak ez nem sikerült. Akiknek igen,azoknak köszönöm.
Értem én,hogy hasznos is lehet az ember,de ezeknek az embereknek munkát kell adni,egy rakatnyi szakmát fognak kitanultatni velük,ami azt eredményezi,hogy EU-s állampolgárok kevésbé kellenek majd. Ezért tettem fel a kérdést.
Igen, ezt jól látod, ezért írtam, hogy miújság.
De ez nem azt jelenti, hogy akkor nem éri meg, mert egy szakmát csak nem lehet úgy kitanulni pikk-pakk.
Évek kérdése.
Az biztos viszont, hogy a mosogatók, takarítók nem fognak annyit keresni...
Mondjuk úgy, hogy lesznek, akiknek rosszabb lesz, hogy megjöttek a bevándorlók, csak tudod ezen az oldalon erről nem szabad beszélni, mert töröltetik a válaszod.
Ahogy Londont is csak isteníteni lehet:)
8
A britek már észbekaptak. Csak nehogy egyszer majd azt lássuk,ahogy német tömegek költöznek Nagy-Britanniába. :)
Nekik megéri majd,a német kormány meg majd nézhet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!