Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Érdemes még kiköltözni Németor...

Érdemes még kiköltözni Németországba?

Figyelt kérdés
Jövőre terveztem volna,de látva,hogy a menekültek többmindenre lesznek lassan jogosulva,mint az EU állampolgárai... hát erősen megingott bennem a dolog,és elkezdtem más országok fele nézelődni,amik fele-fele arányba pollkorrektek csak. Mit gondoltok ?
2015. szept. 1. 11:48
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
79%
maradj itthon a seggeden
2015. szept. 1. 12:08
 2/24 anonim ***** válasza:
23%
Gondolod, hogy nem marad neked hely vagy mi a problémád?
2015. szept. 1. 12:08
 3/24 anonim ***** válasza:
6%
Mièrt ne? Te is bevàndorló lennèl mint màs. Ne hidd hogy külömb vagy csak azért mert magyar vagy. Ezt kène a fejekben tisztázni. Sok, néhàny éve külföldön elő jobban szidja a bevàndorlókat, mint a helyiek. Közben meg ő is csak egy bevàndorló.
2015. szept. 1. 12:13
 4/24 anonim ***** válasza:
87%

Az biztos, hogy munkaerő hiány így már nem nagyon lesz vagyis jóval kisebb.

Ezt hozza a határok lebontása, előbb-utóbb Németország is London lesz, ahol 10 embernek együtt kell laknia, hogy ne dögöljenek éhen.

2015. szept. 1. 12:19
 5/24 anonim ***** válasza:
59%
Majd ha fog mennyi a nyelv társalgási szinten akkor igen, nyelv nélkül senki nem kell oda csak 3 hónap kuli melóra, amiből nem lesz állampolgárság.
2015. szept. 1. 12:21
 6/24 anonim ***** válasza:
95%
Én október környékén terveztem menni. Ha a gazdasági élet aktív szereplőjeként mész ki, hasznos is lehetsz a társadalom számára. A németek azért nem olyan hülyék, hogy egy dolgozó magyart egy hontalan cigány bevándorlóval azonosítsanak. (voltam már kint 3 évet)
2015. szept. 1. 12:22
 7/24 A kérdező kommentje:

Értelmes hozzászólásokat vártam,de néhányaknak ez nem sikerült. Akiknek igen,azoknak köszönöm.

Értem én,hogy hasznos is lehet az ember,de ezeknek az embereknek munkát kell adni,egy rakatnyi szakmát fognak kitanultatni velük,ami azt eredményezi,hogy EU-s állampolgárok kevésbé kellenek majd. Ezért tettem fel a kérdést.

2015. szept. 1. 12:30
 8/24 anonim ***** válasza:

Igen, ezt jól látod, ezért írtam, hogy miújság.

De ez nem azt jelenti, hogy akkor nem éri meg, mert egy szakmát csak nem lehet úgy kitanulni pikk-pakk.

Évek kérdése.

Az biztos viszont, hogy a mosogatók, takarítók nem fognak annyit keresni...

Mondjuk úgy, hogy lesznek, akiknek rosszabb lesz, hogy megjöttek a bevándorlók, csak tudod ezen az oldalon erről nem szabad beszélni, mert töröltetik a válaszod.

Ahogy Londont is csak isteníteni lehet:)

2015. szept. 1. 12:37
 9/24 A kérdező kommentje:

8

A britek már észbekaptak. Csak nehogy egyszer majd azt lássuk,ahogy német tömegek költöznek Nagy-Britanniába. :)

Nekik megéri majd,a német kormány meg majd nézhet :)

2015. szept. 1. 12:39
 10/24 anonim ***** válasza:
Jó, azért ez már a másik szélsőség.:)
2015. szept. 1. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!