Minel tobb bevandorlo lesz, annal tobben fognak kijozanodni a liberalis agymosasbol Europaban?
Minel tobben jonnek, bizonyos feltetelek annal rosszabbak lesznek; kozbiztonsag, gazdasag, lakokornyezet, stb. A liberalis agymosott ekkor kezdi eloszor eszlelni, hogy valami csak nem olyan, ahogy azt a 444 vagy az index mondta. Sokak mar ekkor felebrednek, de van, akinek ez is keves; o csak akkor ebred, amikor mar a sajat lanyat eroszakoljak meg ezek a draga migransok. Bar egy bevandorlok altal fertozott teruleten mindennaposak az ilyen dolgok, de a ballib media soha sem irja le, hogy a bevandorlok kovetik el ezeket a buncselekmenyeket, egy liberalis agymosott pedig ugye csak a ballib mediaval taplalkozik, mert a tobbi 'rasszista'.
Tehat elerkezunk oda, hogy a tobbseg felebred. De mikor lesz ez? Nem lesz mar tul keso? Bar ez egy onmagat gerjeszto folyamat; minel tobb lesz a bevandorlo, annal tobben ebrednek, es a megoldasok is annal radikalisabbak lesznek.
Mert most, ha minden igy marad, Europaban par evtizeden belul iszlam tobbseg lesz: vannak regiok, ahol mar most az van.
A kerdesem arra vonatkozik tehat, hogy mikorra varhato az europai nemzeti oldal felebredese; mikor kerulnek a nemzeti partok kormanyra Europaban, es vajon nem lesz-e ez mar keso? Milyen radikalisabb megoldasok fognak napirendre kerulni ekkor?
Nem lesz mar tul keso?
Szerintem - sajnos- már késő.
Hát annál ami ebből lehet, még egy militarista diktatúra is fényévekkel jobb :DDD
A militarizmusban egyébként nincs szó népirtásról, ők az ellenséget irtják, nem a menekültet vagy a kínaiakat vagy ilyesféléket.
Azért azt szeretem amikor liberális agymosással jönnek azok, akik gyakorlatilag egy vágólapról nyomják be ugyanazt mint birkatársaik. :-D
És akkor még a liberálisok az agymosók, hogyne :-D
Hát az egyszer biztos érdekes lesz, mert ha nemzeti kormányok lesznek akkor felfog bomlani az EU. Ha nincs EU akkor csomó fejlesztés fog leállni, mert egyszerűen nem lesz rá pénz. Ha nincs EU nem lehet arra fogni, hogy magyarok külföldön dolgoznak, ezért Angliába vagy Németországba mi sem leszünk mások, csak gazdasági bevándorlók. Azon kívül belegondoltál már abba, hogy mit jelent majd a környező országokba élő magyarokra nézve az ottani nemzeti kormány.
A megerőszakolást pedig álszentség felhozni, azon kívül szép általánosítani, de gondolj bele.
Te örülsz majd annak, hogy nem egy migráns hanem egy magyar ember erőszakolja meg a lányodat(Lásd gólyatábori eset)? Várjunk csak, hiszen te is magyar és én is, akkor most mind magyarok vagyok. Akkor most az általánosítás értelmébe mi mind megerőszakoljuk a nőket. Lehetne még példákat sorolni és hirtelen mi is csak egy tömeg lennénk nem pedig külön személyek más más gondolkozással és élettel. Néha vizsgáljuk meg az érme másik oldalát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!