Egy sebtapasz is lehet rasszista?
Egy "svéd" szerint igen.
Komolyan, ez a social justice manapság olyan lett, mint egy vallás.
Vannak híveik, vannak inkvizítoraik és vannak boszorkányaik/eretnekeik is.
Én csak nevetni tudok ezen. Svédország már nagyon erősen a ló túloldala, kíváncsi vagyok, mit fognak szólni 20-30 év múlva, amikor majd az országuk Jumhurriya Al Suida lesz, a svéd nőknek kötelező lesz a burka, kötelező lesz nekik megtanulni arabul, és bevezetik majd a sharia-t, meg miegymást.
Lehet, hogy gonosz vagyok, de szívből remélem, hogy senki sem fogja a Svédországból menekülő svédeket befogadni.
Ők csinálták a bajt, ők voltak ilyen könnyelműek és nagy rasszistaellenesek, akkor egyék meg amit főztek.
Kérdező, szerinted véletlen, hogy pont Svédország fővárosáról, Stockholmról nevezték el a Stockholm-szindrómát?
Az egész ország ebben a betegségben szenved, mindent megtesznek, hogy ezeknek a férgeknek a kedvében járjanak, ők pedig ezt jól ki is használják. Épp nemrég olvastam, hogy a svéd állam lakást biztosít a Szíriából visszatért svéd dzsihádistáknak.
Én alapba liberalizmus párti vagyok, de ami Svédországban megy, attól nekem is hányingerem van. Olyan szép az az ország, és ezt teszik vele a svédek. Ráadásul még a saját kultúrájukat is szépen felszámolják, ugyanis be akarják vezetni, hogy az iskolában a bevándorlóknak ne legyen kötelező svédül tanulni, mert minek, úgyis mindenki beszél angolul. Bevándorlók által lakott negyedekben is szomáli, arab, afgán stb. nyelveken rakják ki a plakátokat.
Norvégia is liberális, de ott rövid pórázon vannak tartva a menekültek, aki bűnözik, azt minden további nélkül lecsukják vagy kidobják a francba. De Svédország már nagyon beteges. Remélem a svédek is feleszmélnek egyszer, és hatalomra juttatnak valami bevándorlás meg bűnözés ellenes pártot, mert ha nem, akkor Svédország lesz az EU első muzulmán állama.
A sebtapasz még hagyján, van olyan iskola, ahol a bevándorlókra való tekintet miatt betiltották a svéd zászlót.
'"Akkor keress fehér kávécserjét. :D
Előre súgok, nem fogsz találni."
Nem érdekel. Oldják meg! Nem vagyok hajlandó feketét inni! :)'
Akkor bezony kávé nélkül maradsz.
Inkább legyenek reális igények.
Nem érdekel. Oldják meg! Nem vagyok hajlandó feketét inni! :)
Fáradj át északi szomszédunkhoz! Ott van átlátszó, víztiszta kávé, ami ráadásul magyar találmány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!