Vettem a h&m-ben egy cipőt, de töri a lábamat?
A képen látható cipő a sarkamat és a lábfejemet is töri ott, ahol felül véget ér a cipő. Mivel velúrból van, nem tudom, hogy lehet-e a vizes technikás módszerrel segíteni a helyzeten. Ha a sarkába ragasztok saroktapaszt, akkor már csak elől nyom, mert nagyon kemény. Valami ötlet?
Minden cipőt be kell törni? Na ne már!!! Biztos nem töretném véresre a lábam... Tuti a cipő lenne erősebb, és nem a tele sebtapaszozott bőröm! Meg gyönyörű is, hogy végig van ragacsozva a láb, főleg mikor a cipő dörzsöli le a tapaszokat, és a kosz ragad bele!
Kérdező, nehogy bütykösre kínzod a lábad! Egy dolog megoldhatja, fogj egy kalapácsot, tedd a cipő sarok feletti részét egy kemény, sík felületre, és a belső oldalán kalapáld meg!
Ha ez nem segít, akkor semmi! Ha nem jön be, vidd vissza... Sajnos más ötletem nincs!
A H&M-ben nem velúr, hanem műanyag cipőt kapsz csak. Nem is értem, a próbánál nem tűnt fel, hogy kemény és kényelmetlen??? Műbőr cipők nemigen "törnek be" a lábra, a bőr még csak idomul valamennyit, de ezek nem.
Ha már viselted utcán, akkor ennyi, próbálkozhatsz kalapáccsal, saroktapasszal, ragtapasszal, hátha... De szerintem sok remény nincs rá. Ha még nem viselted és megvan a blokk és a cédulája is, akkor visszaviheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!