Vettem a Humanicba egy cipőt, hogyha kegyetlenül kidörzsölte a lábamat, azért visszavihetem?
Figyelt kérdés
Egy ilyen tornacipő és sportcipő keverék, picit magas szárú. A bokámnál a bőrt nagyon durván kidörzsölte (pedig nekem eddig csak a topánka szokta kidörzsölni a lábamat), úgy, hogy már 2 hete történt ez, de még majdnemhogy most kezd csak el besebesedni... hordani meg nem tudom addig, amíg be nem gyógyul.2013. ápr. 2. 19:09
1/2 anonim válasza:
Nem. Egyéni szoc probléma. Ha szétesik, leválik a talpa stb. akkor viheted vissza. De így, hogy "csá két hete vettem ezt a cipőt és feltöri a lábam vegyétek már vissza" el fognak küldeni a fenébe.
2/2 anonim válasza:
meg lehet próbálni bár mo nem usa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!