Szerintetek bármelyik Deichmann-os boltba visszavihetem a csizmám?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy Debrecenbe nov.11-én vettem egy csizmát a Metróval szemben és barátommal voltunk Tegnap Deb.be és láttam hogy a Fórumban is van Deichmann és ott is van ugyanolyan csizma és visszaszeretném cserélni az enyémet mert kezd válni a ragasztása. Szerintetek visszaveszik attól függetlenül hogy nem abban a boltban vettem?2013. jan. 13. 11:44
1/4 anonim válasza:
igen, csak legyen nálad a garancia papír.
2/4 A kérdező kommentje:
minden megvan, még a csizmám doboza is :-) a csizmám oldalát kezdi elengedni a ragasztás több helyen is és a varrása is kopik elfele :-s Szerinted visszacserélik?
2013. jan. 13. 12:02
3/4 anonim válasza:
Bármelyik üzletbe visszaviheted. Ha nem is cserélik ki egyből, elküldik a cipészhez, aki vagy meg tudja csinálni, vagy levásárolhatod az árát. De ha megcsinálja, akkoris le fog válni később is, és második alkalomra pedig azonnal levásárolhatod az árát. Ha nem találsz jó cipőt, akkor kérd a pénzt ajándékkártyára.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen a segítséget :-))
2013. jan. 13. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!