Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit szóltok ahhoz az izraeli...

Mit szóltok ahhoz az izraeli állásponthoz, hogy a radikális homofóbokat a terroristákkal egyenlő bánásmódban kell részesíteni és korlátlan ideig őrizetben is tarthatók?

Figyelt kérdés

Ez kéne sztem ide is, véhgre egy érdemi lépés lenne. Aztán mindjárt megszűnnének a problémák.

Csak ugye náluk léteznek emberi jogok, és felismerték a kisebbségek elleni gyűlölködés veszélyeit.

Aki nincs képben: volt egy homofóbia elleni tüntetés Izraelben, ahol megkéseltek egy 16 éves lányt szélsőséges homofóbok, nem sokkal korábban pedig egy másikat nyírtak ki.

Erre a miniszterelnök elrendelte, hogy mostantól a homofób cselekmények a terrorista cselekményekkel azonos megítélés alá esnek jogilag, és az elkövetőkkel szemben akár fizikai erőszak is bevethető, ill. kapásból fél éves őrizetben tarthatók, amely őrizet viszont korlátlanul hosszabbítható.

Ehhez ki mit szól? Azért ez már intézkedés. A kövekkel dobálózó, "mocskosbu.ik" pólókban ordítozó elemek eltűnnének, ha itt is hasonló intézkedéseket vezetnének be? Mert szükség éppenséggel lenne rá bőven....

Mi a vélemény? Nálunk miért nem jut eszébe a kormánynak valami érdemit lépni a nyugalom érdekében?

2015. aug. 3. 07:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nem tudom voltál e katona, én voltam. Zsidó vagyok és szolgáltam a Machal-ban, ott voltak meleg katonák, sőt, az amerikából érkező zsidók párban jöttek, senkit nem érdekelt hogy melegek, bennünket sem. Kiképzésen átestek, bár az tény hogy egy heterónak furcsa látvány volt hogy a táborban csókolóznak meg egyebeket csinálnak, de nem foglalkztunk vele, ha nekik így jó akkor csinálják.
2015. aug. 28. 12:04
 12/12 A kérdező kommentje:
ige, hát bizonyos helyeken lehetséges ez, de pl nálunk ugye kizárt, hogy egy nyíltan meleg akárki a katonaságban szolgáljon, hát rúgják ki azonnal, mint a huzat (és nem csak onnan, van még pár ilyen necces "foglalkozás", ahol nem tűrik a melegeket).
2015. aug. 29. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!