A menekültek miért nem védik meg a saját hazájukat, mint az európaiak? Ott miért nem csinálnak forradalmakat?
Úgy értem:
Itt Európában ha a király zsarnokoskodott, vagy diktatúra volt, vagy akármi, a nép egy idő után fellázadt, és forradalmat csinált, elüldözve/kivégezve a királyt, vagy a zsarnokot, diktátort.
A menekültek meg inkább összepakolnak, és elmennek az országból, minthogy összefogjanak, és talán jobb országgá tennék azt a putrit, ahonnan jöttek. Ha Szíriában és Irakban fellázadnának az emberek, mint az iraki és a szír kurdok, akkor az iszlám állam sem lenne már szinte, és nyugodtabb lenne a helyzet Szíriában és Irakban is.
Ha Európának ez ment, nekik miért nem?
Rajta volt a "proli" szó a ma elhasznált szókincsfejlesztő wc papír szelvényeden?
Javaslom, keresd meg a hozzá tartozó szelvényen a jelentését is.
"A menekültek meg inkább összepakolnak, és elmennek az országból, minthogy összefogjanak"
Pont ezt csinálják most a magyarnak nevezett nem is tudom mik akik angliáig húznak innen.
"a nácik nem a saját országukat védik"
Ne hazudj Kedveském! A hazugság hiteltelenné tesz.
" szerintem egyedül a spártai lakosság volt olyan, hogy mindenki harcolt, ha kellett, rajtuk kívül, én még egyetlen háborút, forradalmat, szabadságharcot se láttam, ahol, a nép 99% ment volna harcolni"
Mert még nem hallottál Eger váráról.
"Nem tartom valószínűnek, hogy az 56-ban elmenekült magyarok külföldön azzal hívták volna fel a figyelmet magukra, hogy ilyen jellegű mocskot csinltak vola, mint ezek a retkek, vagy lázongtak volna a menekülttáborokban"
Az hogy te nem tartod valoszinunek meg nem jelent semmit. 56-57-ben az angliai menekulttaborokban a magyarok kozott tobbszor volt lazongas, elegedetlenkedes, meg keseles is.
Megint csak az anyázás megy meg a dobálózás megy itt.
Ez az egész mekült-ügy az USA és a NATO számlájára írható.
Nem kellett volna szétbombázni azokat az országokat, akkor most nem jönnének ide.
Ajánlom ezt mindenkinek akit tényleg érdekel a téma:
https://www.youtube.com/watch?v=dVN_70CnB-0
Most persze mindjárt elkezdenek "mocskoskonspiráció" meg "büdöskonteózni" de én akkor is csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!