Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha menekültet látsz mit...

Ha menekültet látsz mit érzel, milyen gondolat suhan át az agyadon?

Figyelt kérdés

-sajnálat, hogy honnan jönnek, irígység, hogy jobb országba tartanak, ahol jobb életük lesz,

-együttérzés, hogy miken mennek keresztül, meg milyen nehéz lehet nekik

-vajon mire lehet szükségük

-vajon mióta vannak úton

-vajon hogy fogadták őket az uton az emberek

-vajon kiket hagytak otthon, melyik hozzátartozójukat veszítették el

-ijesztőek

-más kultúra, idegen vallásúak

-vajon milyen súlyos fertőzést hordoznak

-terrosta mind

-mi tartjuk el őket, elveszik a munkánkat

-ne jöjjenek be az országba, bárcsak megállítanák őket a határon, vagy lelőnék

-nagyobb a cerkájuk elszadik a nőinket, megerőszakolják a nőket

-lusták, koszosak, szemetelnek

-a politikusok a hibásak ezért az egészért

-a nato, meg az amerikai katonáknak kéne a helyükben lenni, akik lerombolták az otthonaikat

-hogy birnak a gyerekeikkel a semmi közepén

-nekünk mikor kell így menekülnünk az országból?....

2015. aug. 1. 01:25
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
Na, meg nézzük már meg, hogy mi lett azokkal akik régi időkben menekültek! Pl 56-ok? Vagy Bosznia hercegovinából, vagy Romániából...beolvadtak az új környezetükbe, dolgoznak, élnek, részei lettek. Nem hallom h baj lenne velük.
2015. aug. 1. 16:06
 22/50 anonim ***** válasza:
31%

Az nagy primitívség, hogy most nekiállunk lelőni az összeset. Mert belépett egy országba? Te jó ég, ennyi erővel az összes külföldinek az agyát loccsantsuk már szét, mert volt esze idejönni.

A menekült nem maradna itt mo-n! Az, hogy a keletin a rendőrök egy Münchenbe tartó vonatról leszállították a menekülteket, majd emiatt beperelték őket mo-n és itt kell maradniuk. Ez plussz teher mo-nak. De kormány vállalja magára, ha akarja. Ha nem akarja, akkor nyissa ki szépen a határait, és a menekülteket segítse a továbbállásban. A kitoloncolás nem megoldás, mert úgyis megint be fognak próbálkozni. Aki meg negatívan kommentelt, az valószínűleg nem találkozott menekülttel, vagy csak fosik, mert nem úgy néznek ki mint ő.

És igen, a menekültek nem fogják elvenni a munkát mo-n, szóval a havi 100 ezer forintot feldughatjátok a s€ggetekbe.

Túlságosan átmosta az agyatokat a gyűlöletkampány. Persze nem csodálkozok, ahol csak "Zsidózás, muszlimok leterroristázása" megy, nem kell magasabb elvárásokat csinálni.

2015. aug. 1. 19:34
 23/50 anonim ***** válasza:
44%

Bezzeg a kormány lop össze-vissza az emberektől, a plakátokat szétverték, a kerítést úgyszintén, ez pénzpazarlás volt. De a kormány sosem volt az eldobott félmilliárdért felelős (pedig lehetett volna hasznosabb dolgokra befektetni)

Hánynom kell a rengeteg primitív embertől! Nemrég mondták a hírekben, hogy egy magyar családapa legyilkolta két fiatal gyermekét. Most én azt mondhatnám, hogy az összes férfi egy agresszív barom, csak én legalább nem vagyok általánosító FA, ha értitek mire gondolok.

Aztán diszkó után egy 14 és 15 éves gyerek meg akart erőszakolni egy 23 éves nőt. Most akkor az összes ilyen?

Úgy kezeli a kormány a bevándorlást, mintha egy gazdag sejk ország lenne, pedig csak egyszerűen egy nagy sz*r európa közepén, ahol a menekültek csak átutazóban lennének.

Minden tisztelem azoké a magyar embereké, akik kiállnak a háborúból menekültek mellett.

Én külföldi ember vagyok, és nem akartam ebbe az országba születni, tanulni, ezt a nyelvet beszélni! Ezt senki sem választhatja, hogy mibe, mikor, hol születik! Mégis a többség így kezeli, ami idegesítő.

Én nem akarok itt maradni, mo-t, mint süllyedő hajót a gyűlölet fogja elsodorni.

2015. aug. 1. 19:44
 24/50 anonim ***** válasza:
70%
Akik védik őket megrekedtek a primitív homo habilis szintjén. Figyeljetek: Elveszik a munkát, és tőlünk a megélhetést, a gyerekeinktől a a lehetőséget hogy munkát találjanak, terrorizálnak, szemetelnek, olyanok mint az állatok, betegséget hordoznak, talán még, sőt biztos terroristák is vannak köztük, nem tisztelnek minket, nekik áll feljebb, lopnak, és ha mi ezt csinálnák itt úgy nyakon vernének a rendőrök hogy meghajlana a hátunkon a gumibot, és eltörné az orrunkat.... Bezzeg ha mi Szíriában ezt csinálnánk, például randalíroznánk, ordibálnánk, már rég agyonlőttek vagy megköveztek volna. Ja meg a parkokban tízes csoportokban tanyáznak, úgy hogy laposkúszásban mersz csak elmenni mellettük. De a tél közeleg, amikor beüt a -20 befagy majd a lyukuk, remélem elmegy a kedvük a vándorolgatástól, néhányan még oda is vesznek. A legjobb talán az lenne hogy a Földközi tengeren elsüllyesztjük őket egy tengeralattjáróval
2015. aug. 1. 21:20
 25/50 anonim ***** válasza:
36%

Végre egy olyan ember aki az orránál távolabb is lát.:)

2015. aug. 1. 21:26
 26/50 anonim ***** válasza:
30%
Köszönjük, egy vérbeli magyar hazafi véleményét olvashatták, akinek mindegy hogy az ország (lassan) nagyobbik részét mindenféle jött-ment nincstelen, a mi pénzünkből élő ""emberek"" lakják.
2015. aug. 1. 22:12
 27/50 anonim ***** válasza:
26%

29-es okostóni írta:

"Köszönjük, egy vérbeli magyar hazafi véleményét olvashatták, akinek mindegy hogy az ország (lassan) nagyobbik részét mindenféle jött-ment nincstelen, a mi pénzünkből élő ""emberek"" lakják."

tévedsz, engem zavar, hogy az ország (lassan) nagyobbik részét mindenféle hozzád hasonló, az én pénzemen élő "emberek" lakják.

2015. aug. 1. 22:35
 28/50 anonim ***** válasza:
62%
jót nevettem a liberális agymosott zombik kommentjén... :) de gy normális érvet sem tudtál felhozni, hogy miért nincs igazam, csak anyáztál, te mszps majom :) Fogadj be egy ilyen családot, ha ennyire szereted őket. Elmondom 75%uk koszovói, szerb, bolgár, stb. Ha igazán a háború elől menekülnek akkor miért csak Anglia és Németország jó nekik? Bulágria, Törökország mind biztonságos ország, oda is mehettek volna a háborús menekültek, de nekik az nem jó. téged a menekült haverjaiddal agyon kellene lőni :D ;)
2015. aug. 1. 22:59
 29/50 anonim ***** válasza:
82%

Én már ezerszer leírtam, hogy egyrészt de, Törökországban maradnak a menekültek, aki pedig nem, az miért Svédországba igyekszik. Keresd vissza, már elkoptak az ujjaim.

A másik hazugságod, hogy a menekültek többsége szerb, koszovói... stb. állampolgárok. A hivatalos adatok szerint afgánok, irakiak és szírek. Menj fel a KSH oldalára, ott találsz tényeket is, azokkal dobálózz.

2015. aug. 1. 23:15
 30/50 anonim ***** válasza:
52%
És az Afgánokat mégis mi a szar fenyegeti?
2015. aug. 1. 23:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!