Ezt akartátok liberálisok? Marseille 40%-a muszlim és "No Go Zone" lett. Minden turistaoldal életveszélyesnek tartja a várost.
2015. júl. 29. 12:34
11/15 anonim válasza:
utolsó: Nem csak Marseille gáz Franciaországban. A Párizs környéki gettókról hallottál már? És arról, hogy Párizs külvárosi gettóiba már a rendőrség sem mer bemenni, csak állig felfegyverkezett katonaság kíséretében?
12/15 anonim válasza:
Igen hallottam, de a kérdésben csak Marseille-ről volt szó.
13/15 anonim válasza:
Igen, végre elértük4!44! És most pedig kérünk egymillió dollárt!
14/15 anonim válasza:
Kérded: miért? Nehéz ezt ezen a szinten elmagyarázni. Te csak a saját nagyszerűségedben és liberálisokban tudsz gondolkodni. A világ meg kicsit sokszínűbb. Te (talán) keresztényben és muszlimban gondolkodsz. Mint jóban és rosszban. A valóság bonyolultabb. Hogyan lehetne elmagyarázni annak, aki kettő féle esetet hajlandó látni, hogy ezerféle is van. És mind az ezerféle egyszerre jó és rossz, szép és csúnya, barátságos és veszélyes.
Nem, ez lehetetlen feladat. Nem úgy működnek a dolgok, hogy olvasunk valami "szenzációt" és megállapítjuk, milyen a világ. Na de mindegy.
15/15 anonim válasza:
Bocs, de én már 50%-ot hallottam. És nem csak ez a város járt így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!