Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Európa végre kezd felébredni?

Európa végre kezd felébredni?

Figyelt kérdés

Már Lengyelországban is tüntetnek a migránsok ellen olyan transzparensekkel, hogy "ma bevándorlók holnap terroristák".

A hírek szerint az EUban egyre nagyobb a feszültség a menekültek miatt.

Hová fog ez vezetni? Várható, hogy végre normalizálódni fog a helyzet, és bezárják a kapukat úgymond, vagy nagyon megszigorítják a bevándorlást?

Vagy pedig marad minden így, és majd amikor tele leszünk mi is, a lengyelek is, a németek, osztrákok, franciák is, akkor majd tesznek valamit?

Szerintetek mi a LEGVALÓSZÍNŰBB forgatókönyv?

2015. júl. 26. 19:58
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
97%

Nem hisztéria és hidd el én még higgadt és nyugodt vagyok!

Viszont látom ahogy gyűlnek azok akik nem ilyenek!Nagyon nem lesz ennek jó vége!Ezért keresném a megoldást! A jövő miatt!Amit látok egyrészt megrémít másrészt a szívem szakad meg azokért akik rettegnek! Nem hisztéria !Ma is kaptam privátban hiteles élménybeszámolót!Az emberek nem ok nélkül félnek és aggódnak!

2015. júl. 26. 22:53
 22/32 anonim ***** válasza:
5%

A kormany uszito plakatkampanya elott az emberek le se xartak a menekulteket. Ilyen hullamok voltak eddig is, a nagy menekulttaborok pedig eddig is leteztek, van amelyik mar tobb mint 20 eve mukodik.

Es pont most kezdenek el rettegni az emberek? Micsoda veletlen.

2015. júl. 26. 23:16
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Én már elég régóta élek ebben a városban,de soha nem tapasztaltam ilyet ami most itt van!Emlékszem amikor idejött nagyon sok ember Romániából Erdélyből--senkinek nem volt kifogása ellenük pedig mindenféle járulékfizetés nélkül kapták ám a gyedet,gyest(tudom,én írtam alá őket)--vissza nem térítendő hitelekből építettek csodaszép házakat,amilyenek nekünk soha nem is lettek,de nem számított,mert beilleszkedtek,dolgoztak,beszélték a nyelvünket(mondjuk ez alap) és táborok se kellettek!Emlékszem arra is amikor Algériából jöttek ide tanulni fiúk!Együtt buliztunk!Él a városban rengeteg kínai--soha nem hallottam atrocitásról,szeretünk náluk vásárolni,kedvesek mindig!Az első migránsokat tavaly ugyan nem örömmel,de elfogadtuk,megsajnáltuk,a táborba beletörődtünk!

De ami most van az elfogadhatatlan!És senki nem akar tenni ellene! Sumákol az egész politikai elit!A FIDESZ plakáthadjárata egy jól kitalált kampányfogás volt!

Az emberek úgy érzik,hogy mindenki magasból tesz rájuk,senkit nem érdekel,hogy mi lesz a városunkkal,a környezetünkkel! A polgármesterünk sunnyog,a sajtót elnémítják ülnek a saját töketlenségükön és várják a csodát,vagy talán a telet,hogy az majd megoldja a helyzetet!

2015. júl. 26. 23:32
 24/32 anonim ***** válasza:
0%
Rendben van, tételezzük fel, hogy ezek valóban állatok és nem tudnak viselkedni. Amikor a te gyereked viselkedik vállalhatatlanul, lelövöd vagy esetleg inkább valami mással próbálkozol először?
2015. júl. 27. 00:33
 25/32 anonim ***** válasza:
95%

A gyerekem nem felnőtt, javíthatatlan ember.

A gyerekem azt csinálja, amit mondok neki.

A gyerekem nem akar megkéselni, amikor valami nem tetszik neki.

A gyerekem nem akar felrobbantani Allah nevében.

A gyerekem nem idegen, hanem a gyerekem.

2015. júl. 27. 01:02
 26/32 anonim ***** válasza:
0%

Egy felnőtt sem javíthatatlan ember. (De te inkább lelőnéd.)

Egy felnőtt megcsinálja, amiről meggyőzik hogy jó neki. ((De te inkább lelőnéd.)

Egy felnőtt értelmes ember nem késel meg, hanem vitatkozik. (De te inkább lelőnéd.)

Csak egy terrorista akar felrobbantani (De te inkább lelőnéd valamennyi rászorulót egy-egy esetleges terrorista miatt).

A menekült nem idegen, hanem az embertársad, aki a segítséged kéri. (De te inkább lelőnéd.)

2015. júl. 27. 08:47
 27/32 anonim ***** válasza:

VÉGIGOLVASNI! Elegem van,hogy leragadtok egy-egy szónál és nem az egészet értelmezitek!:)

Nagyon leragadtatok a lelőném témán,bár az előzőeket nem én írtam mindet! DE! Akkor világosítsunk!

Tegyük fel van egy határunk végig kerítéssel,bizonyos szakaszonként határátkelőkkel(HIVATALOSAKKAL) ahol segítség várja a menekülteket,a saját nyelvükön fogadják őket,leadják személyes irataikat,ujjlenyomattal regisztrációba veszik őket,elszállítják ellenőrzött kereteken belül,kényelmesen,buszokkal,jól felszerelt,nem zsúfolt igaz,hogy ZÁRT táborokba őket,ahol kényelmes fekhely,tiszta ágynemű,napi háromszori étkezés,orvosi ellátás MINDEZ INGYEN várja őket!Minderről és az átkelőhelyek fellelhetőségéről a kerítésen kihelyezett táblák több nyelven tájékoztatnak! Na most ha én a saját és gyermekeim életét féltve áldatlan állapotok közül menekülök akkor mindezekért a segítségekért csak hálával tartoznék a befogadó országnak! Igaz? Legkisebb gondom hogy be van zárva a tábor kerítése,sőt még örülnék is neki,mert az a bent levőket is védi! Ezzel a megoldással a népünk is békét lelne és az idegenek is!

Aki ENNEK ELLENÉRE azt választja,hogy a kerítésen át,illegálisan jön,mindenféle szabályt szegve és inkább kifizeti az embercsempészeknek a határon belül is a súlyos eurókat az gondolom hazánkban is egy törvényeket betartó,békés polgár lenne! Ugyanmár! Nehogy már ezen emberek ellen ne védhessük meg hazánkat akár fegyveres határőri megoldással is?

2015. júl. 27. 10:25
 28/32 anonim ***** válasza:
Szépen hangzik amit leírtál, csak nincs ilyen. Nem várja őket segítség, és a 90%-ukat nem is fogadjuk be.
2015. júl. 27. 11:10
 29/32 anonim ***** válasza:
Tudom,hogy nincs,de kellene,hogy legyen,mert ez szerintem a legjobb megoldás mielőtt nagyon eldurvulna a helyzet! Amúgy 11-eskétől nem kaptam választ arra,hogy az elutasított kérelmek elbírálási ideje mennyi is és,hogy mi a sorsa az elutasítottaknak!Még egyetlen kitoloncolási hírt nem hallottam ,bezzeg a többi ország dobálja ide vissza őket,holott a dublini szerint Görögországba kellene! Ausztriából rendőrautóval hozzák vissza őket Vámosszabadiba!
2015. júl. 27. 11:30
 30/32 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint a mostani EU-s vezetés túl impotens megfelelően kezelni a problémát, ennek hatására vissza fog kerülni nemzeti hatáskörbe a kérdés kezelése, és a kormányok szigorú korlátozásokat fognak bevezetni (már ahol..)
2015. júl. 27. 19:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!