Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Most mi van a Görögökel?

Most mi van a Görögökel?

Figyelt kérdés
Valaki elmondaná hogy mi volt ez a kitürés és hogy miért kezdödőt és mo st jelenleg mi a helyzet

2015. júl. 16. 17:55
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
A görögök ősei valamikor az i. e. 2. évezred közepén érkeztek a mai Görögország területére.A görög civilizáció a fénykorában ugyanakkor hatalmas területre terjedt ki Görögország, Egyiptom és India között. Ezt követően nagy létszámú görög kisebbség maradt a volt görög területeken (például Törökország, Itália, Líbia és a Levante), akik többnyire fokozatosan beolvadtak a helyi népek közé. A 19-20. században görög bevándorlók újabb csoportjai érkeztek a világ különböző részeire (például Észak-Amerika, Ausztrália, Észak-Európa és Dél-Afrika). A mai görögök többsége a modern Görögországban él, amely 1821 óta független állam. A másik görög lakosságú állam, Ciprus 1960 óta független. Hogy most mi a helyzet ? Nem láttál egy híradót se legalább az elmúlt 1 hónapban?
2015. júl. 16. 18:00
 2/7 A kérdező kommentje:
:D nem pont erre gondoltam és nem nem néztem mert mással voltam elfoglalva de ha mostanít írnád le azt megköszöném :)
2015. júl. 16. 18:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Folytatódik a színjáték, amit már jó pár éve elkezdtek.

Az EU oldalán most jött rá mindenki, hogy az, hogy a görögök Olimpiát rendeznek meg világba vesznek fel hitelt, annak nem lesz jó vége.

Gondoltad volna????

Én sose, máig nem is értem, hogy lehet ez, hogy annyi hitel és most nem tudják visszafizetni, hát ez már tényleg mindennek a teteje:)

Most persze úgy csináltak, mintha a görögök irányítanának, még népszavazás is volt.

Sőt, nyertek is a görögök.

Valahogy most mégis az van, amit a németek ugatnak.

Elég átlátszó, előre megírt forgatókönyv szerint zajlik az évszázad egyik legnagyobb gazdasági balhéja, konkrétan a görögöket kilóra megveszik:)

És ugye tudod, hogy ezzel nincs vége?;)

2015. júl. 16. 18:13
 4/7 anonim ***** válasza:

A görögök szirtakiznak tovább.

Most megkapják a 7 milliárd eurót, majd újabb 68 milliárdot. A németek kizárnák őket az euro-zónából, de ez több gonddal járna, mint amit megold.

Tehát megy minden tovább úgy, ahogy eddig. Legfeljebb egy kicsit szorítanak a gyeplőn, azzal együtt 2-3-szor jobban élnek, mint mi.

Tüntetgetések, gyujtogatások a Szintagmán mióta az eszemet tudom, mindig is voltak. A környéken nem érdemes parkolni, mert esély van rá, hogy felgyújtják a kocsit.

Majd ha megkapták a manit közlik, hogy ezt nem csinálhatják saját népükkel, tehát marad minden a régiben, s mikor megint fizetni kell, kezdődik minden előlről. Úgy 1-2-3 év múlva.

2015. júl. 16. 18:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Most az van a görögökkel, hogy jól csinálják. Rendben, kicsit olyan cigánykodásnak tűnik így külső szemmel, de hát a mai világban így kell csinálni.
2015. júl. 16. 18:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Fedezetlenül osztogattak magas nyugdíjat és béreket. Pont mint Medgyessy csinálta hitelből. Iparuk nincs semmi csak a turizmus. A kormányuk pedig pont az ellenkezőjét csinálja mint amit a kampányban mondott mivel nem tehet mást. A kizsákmányoló nyugati országok meg a hitel fejébe bagóért széthordják az állami vagyont.
2015. júl. 16. 19:07
 7/7 anonim ***** válasza:

THIS IS SPARTAAAAA!

Több bőrt már nem lehet lehúzni a spártai és trójai filmekből, a múltból és a turizmusból nem lehet fenntartani az országot.

2015. júl. 16. 23:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!