Most mi van a Görögökel?
Folytatódik a színjáték, amit már jó pár éve elkezdtek.
Az EU oldalán most jött rá mindenki, hogy az, hogy a görögök Olimpiát rendeznek meg világba vesznek fel hitelt, annak nem lesz jó vége.
Gondoltad volna????
Én sose, máig nem is értem, hogy lehet ez, hogy annyi hitel és most nem tudják visszafizetni, hát ez már tényleg mindennek a teteje:)
Most persze úgy csináltak, mintha a görögök irányítanának, még népszavazás is volt.
Sőt, nyertek is a görögök.
Valahogy most mégis az van, amit a németek ugatnak.
Elég átlátszó, előre megírt forgatókönyv szerint zajlik az évszázad egyik legnagyobb gazdasági balhéja, konkrétan a görögöket kilóra megveszik:)
És ugye tudod, hogy ezzel nincs vége?;)
A görögök szirtakiznak tovább.
Most megkapják a 7 milliárd eurót, majd újabb 68 milliárdot. A németek kizárnák őket az euro-zónából, de ez több gonddal járna, mint amit megold.
Tehát megy minden tovább úgy, ahogy eddig. Legfeljebb egy kicsit szorítanak a gyeplőn, azzal együtt 2-3-szor jobban élnek, mint mi.
Tüntetgetések, gyujtogatások a Szintagmán mióta az eszemet tudom, mindig is voltak. A környéken nem érdemes parkolni, mert esély van rá, hogy felgyújtják a kocsit.
Majd ha megkapták a manit közlik, hogy ezt nem csinálhatják saját népükkel, tehát marad minden a régiben, s mikor megint fizetni kell, kezdődik minden előlről. Úgy 1-2-3 év múlva.
THIS IS SPARTAAAAA!
Több bőrt már nem lehet lehúzni a spártai és trójai filmekből, a múltból és a turizmusból nem lehet fenntartani az országot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!