Az a terulet ahol most Izrael van az korábban melyik országhoz tartozott?
"Te azt állitod magadról ,hogy zsidó vagy (amit én teljes mértékben kétlek.)
Te tudsz szöveget értelmezni egyáltalán? :)
A családom egyik ága a Lévitáktól származik, azaz nem vagyok teljesen zsidó csak van bennem, és igen képzeld el hogy rengeteget tudok a zsidókról, főleg az igazi fajtiszta zsidókról.. Igen képzeld el, hogy büszke lehetsz azokra, akik Jézust is megölették aki Dávid király vérvonalából származott aki fajtiszta sémitai zsidó volt.. Az is Heródes uralkodása alatt történt mikor a Rómaiakkal összedolgoztak az akkori már nem fajtiszta zsidók, hanem akik a Judaizmust felvették és itt jön a képbe Judás, aki elurálta Jézust aki csak egy bérenc volt akit felbéreltek, hogy információkat osszon meg róla és persze mindig azokat a profétákat üldözték akik az igazságot hirdették, ahogy Mohamedet is..
Nem az askhenasiaknak semmi köze nincs a Kánaánita zsidókhoz, azaz a palesztin őslakosokhoz, akiket igen az Izraeli katonák fél holtra vernek nap mint nap, és csak amit a média nem közvetít mert Cion kézben van az egész közben folyamatosan jönnek azok a felvételek, az ártatlan Palesztin gyerekeket verik szét, undorító mocskos férgek..
Mielőtt még azt mondanád hogy antiszemita vagyok meg rasszista képzeld, hogy vannak olyan muszlim ismerőseim, akik ugyan azt mondják amit én, és a mocskos hazugságokat utálják miközben az ISIS összedolgozik a Cionistákkal és természetesen terroristáknak állítják be az Iszlám népet miközben semmi köze az Iszlámnak a terrorizmushoz, max az Illuminatinak van köze...
Közbe meg azt állitod ,hogy "az askenázi zsidók
valójában kazárok".
Igen és nyugodj bele, sajnos te is az vagy, nem vagy igazi kánaánita zsidó, szóval nyugodj bele, és igen semmi köze a ti vallásotoknak Istenhez főleg a szimbólumok, amiket használtok, max az okkultizmus téma körében van szerepe, sajnos ez az igazság..
Most utoljára....
"A családom egyik ága a Lévitáktól származik, azaz nem vagyok teljesen zsidó csak van bennem, és igen képzeld el hogy rengeteget tudok a zsidókról,"
Csak egy szimpla provokátor vagy és szart se tudsz a zsidóságról.
"Te tudsz szöveget értelmezni egyáltalán? :)"
Jobban ,mint te. :)
Ugye tudod ,hogy Jézus zsidó volt?
"Nem az askhenasiaknak semmi köze nincs a Kánaánita zsidókhoz, azaz a palesztin őslakosokhoz, akiket igen az Izraeli katonák fél holtra vernek nap mint nap, és csak amit a média nem közvetít mert Cion kézben van az egész közben folyamatosan jönnek azok a felvételek, az ártatlan Palesztin gyerekeket verik szét, undorító mocskos férgek.. "
Palesztin nép nem létezik.
Csak arab nép.
Úgy ,mint zsidó nép.
"ashkenasiaknak"
Azaz írásmód. XD
De amúgy ,meg előbb említettem.
A Magyarországi zsidóság döntő többsége ,mind askenázi csoportba tartozó zsidó.
Te magadat zsidónak nevezed (közbe lesüt rólad ,hogy nem vagy az.) .
Szóval ennyi erővel te is ún. "kazár" lehetnél.
Ami baromság mert:
1. Te nem vagy zsidó. Csak egy mocskos antiszemita provokátor.
2. Mert már kifejtettem ,hogy ez baromság ,de most nem fogom megint leírni. (lásd fejebb.)
" képzeld, hogy vannak olyan muszlim ismerőseim "
Nekem is vannak muszlim illetve arab ismerőseim.
Tudják rólam ,hogy zsidó vagyok.
Az egyik legjobb barátom és jól kijövünk.
Habár vannak érdekes beszólásai.
"Iszlám népet"
-_- Hülye gyerek!
Olyan ,hogy Iszlám nép nem létezik.
Az iszlám az egy vallás és nem egy nép.
Ebből látszik ,hogy még a muszlimokról se tudsz semmit.
"Igen és nyugodj bele, sajnos te is az vagy, nem vagy igazi kánaánita zsidó,"
Mint feljebb kifejtettem:
"A Magyarországi zsidóság döntő többsége ,mind askenázi csoportba tartozó zsidó.
Te magadat zsidónak nevezed (közbe lesüt rólad ,hogy nem vagy az.) .
Szóval ennyi erővel te is ún. "kazár" lehetnél.
Ami baromság mert:
1. Te nem vagy zsidó. Csak egy mocskos antiszemita provokátor.
2. Mert már kifejtettem ,hogy ez baromság ,de most nem fogom megint leírni. (lásd fejebb.)"
Oh, bameg! -_-
Ennyi szarságot össze hordani ,egyszerre!
Egyébként meg nagyon sajnállak.
Komolyan:
Keress (normális!) hobbid.
Barátkozz emberekkel.
És hagyj másokat a szarságaiddal.
Nem akarom a drága időmet rád pazarolni és a hülyeségeidre.
Pá nácicus!
"Ugye tudod hogy Jézus zsidó volt?"
Nem ezt írtam te szerencsétlen? :)
"Jézust is megölették aki Dávid király vérvonalából származott aki fajtiszta sémitai zsidó volt.."
Ezt írtam legalább olvasni tanuljál már meg, meg szöveget értelmezni... :) Nem nem vagyok antiszemita az csak a te rögeszméd, azért mert egy olyan ember akiben van zsidó vér ráadásul Lévita (és igen tudom hogy fájdalmasan érint hogy nem ashkenazi vérvonal van bennem hanem kánaánita) és nem ért veled egyet főleg a hazugságokban, amit sokan benyeltetek sajnos, mert hogy képzeld vannak zsidók akiket ismerek és ugyan azt mondják amit én, mert ismerik az igazi zsidóságot azaz kánaánita zsidókat és igen sajnálni tudom nagyon, hogy nem értetted meg amiket írtam, mert igazából fogadjunk el sem olvastad amiket leírtam és még a képeket is figyelmen kivül hagytad, miközben ott az állítolagos "Dávid csillagod" (inkább nevezzük Hexagrammnak mert úgy hívják..) használják az Indián törzsek, mikor azok már jóval ezelőtt kialakították a kultúrájukat.. Nem nem vagyok provokátor csak vallástörténettel foglalkozok meg szimbólumok eredetével csak te kiforgattad a szavaimat szerintem, és most csak az jön hogy (antiszemita vagyok meg barom idióta meg miegymás) Miközben csak az igazat mondtam el.. Nem nem vagyok provokátor..
De tudod mit mondok nem szeretek mást sértegetni és éppen azért mert ha te igazi zsidónak vallod magad akkor Isten útját követed és szereted embertársaidat még ha hibáik is vannak vagy tévedéseik, nézd hidd el hogy az igazat mondtam el ezekről, megvannak a kódexek is hozzá meg minden, sajnos tudom hogy nehéz megemészteni azt amiben eddig hittél az hazugság volt, sokan így járnak, Katolikusok, Hinduk, legyen az bármilyen vallás mert sajnos mindegyikbe van hazugság, mert a háttérhatalom belenyúlt mindenbe.. Épp ezért emberek százai ölik egymást, miközben a háttérhatalom csinálja mozgatja a szálakat a háttérben, sajnos ez van....
Figyelj én azt mondom hogy felejtsük el ezt az egész nézet eltérést, és én azt mondom hogy ezek ellenére nem kell egymás torkának esni, dühös lettél azért mert én ezt állítom és (nem csak én hanem több zsidó is) én meg azért voltam dühös mert elmondtál mindenféle antiszemitának miközben abszolút nem vagyok az, és teljességgel elítélem a rasszizmust két féle ember van a jó és rossz, ennyi... Szóval Béke.. :)
És csak mondja,és csak mondja a magáét.
"(és igen tudom hogy fájdalmasan érint hogy nem ashkenazi vérvonal van bennem hanem kánaánita)"
Áh, bameg.
Az askenázi csoportba tartozó zsidók is kánaániták.
Azaz sémiták, Levante térségéből származnak.
Ezek a tények.
De tudom ,hogy ez nehéz neked felfogni.
És fogadjunk ,hogy egy zsidó csoportot sem ismersz.
" képzeld vannak zsidók akiket ismerek és ugyan azt mondják amit én, "
Előbb ,még aztán állitottad ,hogy muszlimok (ahogy te neveznéd: "Iszlám nép") voltak, nem?
" mert igazából fogadjunk el sem olvastad amiket leírtam "
De, és több ,mint 3 ÉS FÉL órát pazaroltam a szarjaidra.
"(inkább nevezzük Hexagrammnak mert úgy hívják..) "
Pedig egyáltalán nem az.
Egyébként nem szégyenled magadat ,hogy (elvileg) vallástörténettel foglalkozol ,de nem tudod ,hogy olyan nép ,hogy "Iszlám" nem is létezik,mivel az egy vallás.
Hogy egyáltalán ,milyen zsidó csoportok vannak,azt sem tudod ,de azt állitod magadról ,hogy te sokat tudsz a zsidóságról.
"sajnos tudom hogy nehéz megemészteni azt amiben eddig hittél az hazugság volt, "
Csak azt nehéz megemésztenem ,hogy több ,mint 3 oldalnyi hülyeséget tudsz össze hordani.
"nem kell egymás torkának esni"
Érdekes módon te jöttél nekem.
Mint írtam:
Beszélj (NORMÁLIS!) emberekkel
Szerezz (NORMÁLIS!) barátokat
Találj (NORMÁLIS!) hobbit,illetve hobbikat.
És legyen normális életed.
És ne kuruc.info feelingű weboldalakról tájékozzodj a zsidóságról.
Puszi!
"Beszélj (NORMÁLIS!) emberekkel
Szerezz (NORMÁLIS!) barátokat
Találj (NORMÁLIS!) hobbit,illetve hobbikat.
És legyen normális életed. "
Köszi ezek a feltételek mind megvannak, érdekes hogy ismeretlenül állítasz rólam ilyet, csak azért mert nem értesz egyet az elhangzottakkal, ez is csak téged minősít nem engem... :)
És ne kuruc.info feelingű weboldalakról tájékozzodj a zsidóságról. "
Eszem ágában nincs Liberális eszmefuttatásokról olvasni, de azért köszönöm a tanácsot.. :) Szóval csá..
"Köszi ezek a feltételek mind megvannak, "
Pont úgy tünnik ,hogy nem. :D
Kommeteid alapján.
Állítólagos zsidó szimbólum ugye? :) Mit keres a Vatikánban és a Pápai süvegen? Ezt megmagyarázhatnád, ha annyira vágod a dolgokat....
Most annyira érdekel mit mondasz erre... Úgy látom lepontozni tudtad a válaszaimat, de érdemi választ nem kaptam a kérdésemre, bár igaz most se fogok szerintem...
És már megint kezdi.....
"de érdemi választ nem kaptam a kérdésemre, bár igaz most se fogok szerintem..."
Te tényleg ilyen hülye vagy ,vagy csak unatkozol és teteted?
Bár gondolom nem érdekel téged ,hogy több ,mint 2 oldalt írtam tele a baromságaid miatt.
Egyébként meg utána jártam és Pál apostolt akarja jelenteni.
És az ami a volt Pápa fejfedőjén van az nem dávid-csillag.
De gondolom ez téged nem érdekel.
És gondolom ezt se olvastad el:
Ja és ha már itt tartunk....
Meg mondhatnád nekem miért öt ágú csillag van az Etióp és a Marokkói zászlóban és a hinduk jelképe miért a szvasztika? :)
Ez kb. ilyen kérdés.
De ,mint mondtam a szvasztika a hinduk jelképe volt ,de a nácik szó szerint ellopták tőlük.
És a hinduk által használt szvasztikának és a horogkeresztnek semmi köze nincs egymáshoz.
De most már nem fogok a baromságaiddal foglalkozni. :)
Pusziltam!
"De ,mint mondtam a szvasztika a hinduk jelképe volt ,de a nácik szó szerint ellopták tőlük. "
Azért, mert talán a Hinduk is Nap imádati kultuszt követik? :) Bár igaz, neked fogalmad sincs róla...
Hinduizmus legfőbb Istene Shiva, aki egyébként szintén Lucifert szimbolizálja a felkúszó Kígyó (tudjuk hogy milyen szimbólum) a testén, pedig a Kundalini energiát jelképezi, ahogy a 7 csakrán keresztül feláramlik a Hypotalamushoz, azaz a harmadik szemhez, amit Lucifer nyit meg.. Természetesen ehhez ott van a technikájuk is, amit Kundalini Yogának neveznek..
Örülök, hogy segíthettem...
Azért ne tartsd már magad annyira okosnak, továbbra is csak hülye gyerekezel ahelyett, hogy felfognád hogy nektek a 2 dimenziós hexagrammhoz semmi közötök nem volt a büdös életbe, ezt mind Nap imádó kultúrák használták, ember áldozatra és mágiára a kódexek szerint és ahogy ők ábrázolták...
Azok mind okkult szimbólumok, de igaz téged ez nem zavar.... Nem a Hexagramm az a Sumér hieroglifákon is rajta van.. Legalábbis a 2 dimenziós hexagramm aminek a 6 ága van.. Tehát a Kazárok átvették ezt a szimbólumot és kisajították maguknak és ez tovább ment a Vatikánba is de azok legalább tisztában vannak vele hogy miért használják azt a szimbólumot..
Mert a Vatikáni főtéren is ott van az Obeliszk Ozirisz Nap imádata ami szintén Egyiptomból való...
Igaz, szerinted teljesen tudatlan vagyok és hülyeségeket beszélek, de igaz ezt már megszoktam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!