Az a terulet ahol most Izrael van az korábban melyik országhoz tartozott?
UI:
A rabbival pl. amikor a jobbikról beszél ,nem értek egyet.
"Ebből látszik ,hogy te csak egy antiszemita konteo hívő hazug barom vagy. "
Amíg ezt a stílust folytatod addig nem is alakulhat ki normális beszélgetés.. Mi az hogy az nem Dávid csillag? Akkor ez mégis mi a jó büdös franc? :) [link] Szerinted az Inkák leszármazottai miért használják ezt a szimbólumot rituáléhoz? Ezek zsidók lennének? Akik már előttetek jóval kialakították a kultúrájukat? :) Fogalmad sincs erről a szimbólumról ráadásul zsidóként.. Az Inkák, Mayák Aztékok, Egyiptomiak, Babiloniak sem voltak kivételek, ugyanúgy imádták a Nap Istent Lucifert, láthatod a képen is ezt a rituálét, ott van a "Dávid csillag", ami egyébként nem az, mg a nap is meg a szem is.. Mindentlátó fényes Nap Isten szimbólumai.. Nem véletlenül az Illuminati egységes piramis rendszeréhez tartoznak ezek a jelek.. Bennem is van zsidó vér, de vannak zsidók, akik utálják a mocskos hazugságokat, főleg amit a cionisták csinálnak.. Akiknek aztán közük nincsen az igazi zsidókhoz.. Izrael együtt dolgozik a mai Babiloni rendszerrel, ami az Egyesült Államok.. Nem mellesleg a Fáraók leszármazottai hozták létre az Egyesült Államokat a szabadkőművesek segítségével.. Aztán szépen a szimbólumokat is kialakították és az egyéb műemlékeket ami pl az Obeliszk Washingtonban.. Ráadásul a Capitolium előtt áll érdekes módon.. [link] Hozzáteszem Egyiptomból való.. [link] Szerinted véletlenül poénból használják ezeket a szimbólumokat Amerikában? Ezeket Nap oszlopnak hívják..
"Amíg ezt a stílust folytatod addig nem is alakulhat ki normális beszélgetés"
Én is ezt mondom.
Nem vagyok kíváncsi a konteo baromságokra. :)
"Mi az hogy az nem Dávid csillag? Akkor ez mégis mi a jó büdös franc? :)"
Mint mondtam ez nem dávid-csillag.
A Marokkói és az Etióp zászlóban van öt ágú csillag.
Marokkóiak és az etiópok sátánisták lennének? (persze ,hogy nem!)
Meg mondtam még a szvasztika-horogkeresztet is!
A hinduk sem nácik.
"Fogalmad sincs erről a szimbólumról ráadásul zsidóként."
De van, 1000x több ,mint neked :)
"Bennem is van zsidó vér"
Elégé kétlem.....
Az ,hogy elvileg zsidó vagy és nem ismered a zsidóságot ,SŐT még ellene is teszel......
"de vannak zsidók, akik utálják a mocskos hazugságokat,"
Pl. ahogy én a te hazugságaidat. :)
"főleg amit a cionisták csinálnak"
Fogadjunk most ellőszőr hallottál a Neturei Kartáról.
Én Izraellel úgy vagyok ,hogy nem kell megszűnnie ,de viszont a cionizmustól nagyon távol tartom magam.
"Akiknek aztán közük nincsen az igazi zsidókhoz"
Genetikailag igen.
"Izrael együtt dolgozik a mai Babiloni rendszerrel, ami az Egyesült Államok.. Nem mellesleg a Fáraók leszármazottai......" és a többi,és a többi,és a többi...
Mondtam, Nem kérek a baromságokból.
Fogadjunk, te ilyen "szaniszló" tanonc vagy.
Aki mindenkitől elzárkozodott,szürke, és szabad idejében nem tud semmi mást csinálni.
Elégé sajnállak.
Csókoltam!
"Nem vagyok kíváncsi a konteo baromságokra. :)"
Persze mivel cionista vagy és ami nem Cion-Médiából jön, az már konteó szerintetek.. Ezzel saját magadat árultad el, és azt hogy kikhez tartozol.. :) Biztos sok pénzt kaphatsz fizetett kommentelőként és próbálod elhitetni az emberekkel, hogy távol tartod magad a cionizmustól holott érdekes módon azt állítod, hogy az Új Izraelnek nem kéne megszűnnie, amit a cionisták működtetnek a Babiloni rendszerrel együtt..
Még hazudni sem tudsz, még ahhoz is szánalmasan hülye vagy.. :)
Próbáltam szép szavakkal kifejezni rólad a véleményem, de az ilyenekről sajnos nem lehet, és itt volt az a pont hogy befejeztem ezt a "beszélgetést" mert úgy látom, hogy fölösleges egy fizetett kommentelővel vitába szállnom.. :)
Ezt hozzátenném még utoljára..
David Ben Gurion, Izrael első elnöke is azt vallotta, hogy a palesztínok a kánaánita zsidók leszármazottai. Szóval csá ...
Oxfordi genetikai vizsgálatok a Kazárokkal kapcsolatban:
további genetikai vizsgálatok:
Azért már hogyha a genetikára hivatkozunk, akkor legyünk már tisztába azzal, hogy a genetika épp, hogy igazolja a Kazár-Zsidó elméletet.
"Persze mivel cionista vagy"
Nem, nem vagyok cionista. (I-ten ments)
Csak egyszerűen nem viselem el a baromságaidat.
Nekem (ha nem volt világos ,tubicám) megint elmagyarázom ,hogy mi a véleményem Izraelről:
Nos, szóval.
Nekem az a véleményem Izraelről ,mint Amnon Yitzhak rabbinak.
Azaz elítéli a cionizmust ,de viszont izraeli állampolgár.
Mármint én egyáltalán nem támogatom Izrael államát ,de nem is tartom szükségesnek a megszünését.
De ha mégis , akkor teljesen hidegen hagyna.
Véleményem Palesztináról:
Én Palesztinát támogatom.
De azt is meg kell jegyeznem ,hogy Palesztinának is PONT úgy meg vannak a saját mocskai ,mint Izraelnek.
Meg azt is meg kell említenem ,hogy sokan Izrael államát és a cionizmust a (hogy is mondjam) "egyetemes" zsidósággal "egyenlitik" .
Mármint, ha én pl. kippába sétálok az utcán akkor biztos kapnék egy "mocskos zsidó, éljen Palesztina!" beszólást.
De azaz ember pl. honnan gondolja ,hogy én támogatom-e azt amit "Bibi" Benjámin Nethanyau művel ,meg úgy Izraelt.
Honnan gondolja?
Itt is van egy videó:
https://www.youtube.com/watch?v=AltyhmrIFgo
10 órát sétált az ember kippában a városban és a 10 óra alatt többször leköpték és kapott egy "Viva Palestine" mondatot is.
De azaz ember honnan gondolja ,hogy egyáltalán támogatja-e Izraelt?
Mert én zsidó létemre nem.
Egyébként én utálok politizálni.
" Biztos sok pénzt kaphatsz fizetett kommentelőként és próbálod elhitetni az emberekkel, hogy távol tartod magad a cionizmustól holott érdekes módon azt állítod........" és a többi,és a többi, és a többi
Te jó ég!
Ekkora barmot!
Egyébként meg ritka nagy provokátor vagy, ugye tudod ,cunci? :)
"David Ben Gurion, Izrael első elnöke is azt vallotta, hogy a palesztínok a kánaánita zsidók leszármazottai."
Ben Gurion egyszer sem mondott ilyet.
(legalábis én nem hallottam.)
Egyébként meg a zsidó és az arab nép rokonok.
S nem csak genetikailag.
A tórában (vagy akár az ószövetségben , kinek mi) is van egy következtetés arra ,hogy az arab és a zsidó nép testvér nép.
Egyébként ritka nagy senkiházi provokátor vagy ,de tényleg!
A zsidókról úgy beszélsz ,mint ha most jöttél volna a Kuruc.infótol ,de magadat zsidónak (főleg lévitának) hazudod.
Egyébként meg egybe nagyon sajnállak ,hogy ilyen barom illetve begyöpösödött agyú vagy.
Remélem lesz normális életed.
Raszta Dzsimikének:
Nagyjából mindegyik linkbe ,pont azt küldted el.
Először is:
Az askenázi (azaz kelet-közép Európai) zsidóságnak csak egy NAGYON kis százalékában mutatható ki kaukázusi "rokonság" ,de abban se függetlenül tőlük (mármint a kazároktól).
Mivel az askenázi zsidóság elégé kis csoport volt a Rajna menti falukban ezért gyakoriak voltak a vegyes házasságok ,illetve sajnálatos módon a betegségek is.
Erről van is egy link:
Apropó vegyes házasságok.
Mivel a zsidóság Európában legfőbbképen faluban lakott (ma is Magyarországon Bp.-n tudtommal 7 ezer zsidó él a 120 ezerből.) ezért elég gyakoriak voltak a vegyes házasságok.
Ami a kazár elméletet illeti. (mintha nem írtam volna le majdnem egy egész "cikkbe" B+)
Az ,hogy maga az askenázi zsidóság "törzsgyökerestől" a kazároktól származna baromság és csak nem alaptalan.
Persze vannak olyan zsidók akiknek lehet valamenyi közük a kaukázusiakhoz ,de az is NAGYON kevés.
Az ilyen Joseph Gordon-Levitt kínézetű zsidóknak pl.
Egyébként meg a kazárok beolvadtak a krimcsákokhoz és a krimi karaitákhoz.
És ,mint írtam a Kaukázusban legfőbbképp hegyi zsidók élnek és nem askenázi zsidók.
Pá, antiszemitácskám!
Elfelejtettem.
De viszont ezt is elítélem.
https://www.youtube.com/watch?v=yezdGcymABM
https://www.youtube.com/watch?v=JU92lAsw3UU
UI: Nem is értem ,hogy egy ilyen barommal miért veszekedek.
Csodálkozol mikor ezek a hazugok magukat zsidónak merik nevezni holott csak átvették a Hexagrammot és Dávid csillagnak mondják? :) Arról miért nem beszélsz hogy a Palesztin őslakosokat verik ezek a mocskos izraeli katonák? Igen képzeld bennem is van zsidó vér, és utálom a mocskos hazugságotokat amivel nap mint nap az embereket hülyítitek, mert akkora hazug ember vagy hogy ilyen ritkán lehet látni, és persze a hivatalos "zsidó" oldalakat linkelgetted be..
Köszi nem kérek belőle.... :)
A cion bölcseinek jegyzőkönyvével, hogy állsz? :) Népességcsökkentés, Chemtrail Haarp fegyver felhasználásával irtják az embereket ezek a mocskos cionisták és igen sajnos az igazi zsidókat járatják le és őket magukat zsidónak merik nevezni semmi közük nincsen az igazi kánaánita zsidókhoz, még csak nem is a Közel-keletről származnak hanem a Kazároktól, ott is van a bizonyíték genetikai vizsgálatok ráadásul oxfordi hivatalos adatok.. Miről beszélsz akkor? :)
Én nem vagyok hazug mint ti, nektek semmi közötök Istenhez sem az igazi zsidókhoz, és büszke lehetsz a Babiloni talmudra is.. Az hogy kétségbe mered vonni azt amit én tapasztalatból tudok, csak téged minősít és nem nem vagyok kuruc infós, azt meghagyom a hozzád hasonlóknak, akik pl Vágó István szabadkőműves cionista szkeptikus klubjának a tagjai, akik nap mint nap az emberek arcába hazudnak.. Na Shalom Kazár barátom.. :)
Te gyökér. :)
"igen képzeld bennem is van zsidó vér,"
Nem,te csak egy begyöpösödött agyú antiszemita vagy.
" és persze a hivatalos "zsidó" oldalakat linkelgetted be "
Aham, szóval azt mondod ,hogy olvasak inkább kuruc.info-t és metapédiát (úgy mint te) ,mert akkor nem leszek mocskos zsidó? XD
Köszi szépen ,de ,mint írtam nem kérek az antiszemita baromságaidból. :)
Magad zsidónak valod ,de közben a zsidókat támadod,zsidó-ellenes dolgokat olvasol,zsidó-ellenes dolgokat nézel.
Gratulálok, a baromságaidhoz. :)
"Közel-keletről származnak hanem a Kazároktól,"
Hülye gyerek. -_-
Pont ezt fejtettem ki ,hogy ez gyökérség.
"genetikai vizsgálatok ráadásul oxfordi hivatalos adatok"
Az oxfordi hivatalos adatoknak is az a véleménye ,mint nekem.
"Persze vannak olyan zsidók akiknek lehet valamenyi közük a kaukázusiakhoz ,de az is NAGYON kevés.
Az ilyen Joseph Gordon-Levitt kínézetű zsidóknak pl. "
Egyébként meg a Magyarországi zsidóság jelentős része askenázi zsidó.
Te azt állitod magadról ,hogy zsidó vagy (amit én teljes mértékben kétlek.)
Közbe meg azt állitod ,hogy "az askenázi zsidók valójában kazárok".
A büfögéseidet nem tartod ellentétesnek? :)
Igaz... pont egy hülyének akarok magyarázni.
"nektek semmi közötök Istenhez sem az igazi zsidókhoz, és büszke lehetsz a Babiloni talmudra is"
1. Neked semmi közöd a zsidókhoz
2. "babiloni talmud" Komolyan nem tudod ,hogy mi az a talmud? Először a kabbalah utána a talmud ,majd a torát vádolod?
Ki telik tőled ,lesüt a primitívség. :)
De most már nincs időm a szarságaidra.
Eddig is több ,mint 3 ÉS FÉL órát pazaroltam el.
Na szioka , nácicus. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!