Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az milyen ember, aki csodálja...

Az milyen ember, aki csodálja Hitlert?

Figyelt kérdés

2015. jún. 26. 17:12
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
69%

Én arra vagyok kíváncsi, hogy az honnan tájékozódik, aki azt mondja hogy Hitler kiirtott volna bármilyen fehér népet. :D

Vagy úgy egyáltalán, bármilyen népet.

2015. jún. 26. 21:40
 22/53 anonim ***** válasza:
70%
Náci.
2015. jún. 26. 21:43
 23/53 anonim ***** válasza:
33%

"Én arra vagyok kíváncsi, hogy az honnan tájékozódik, aki azt mondja hogy Hitler kiirtott volna bármilyen fehér népet. :D "

Olvasd el a Mein Kampf mind a kettő kötetét.

2015. jún. 26. 21:46
 24/53 anonim ***** válasza:
50%

Csodálni nem kell politikusokat. Se Hitlert, se Sztálint, se Horty-t, stb. Viszont az elismerésük már más téma. Például politikai és szónoki képességét én is elismerem és még bizonyos szempontból karizmatikusnak is nevezhető. Bár az utóbbit ne értse senki félre. Azelőtt számított karizmatikusnak mielőtt saját katonáit küldte a biztos halálba vagy fogságba, és mielőtt elkezdett embercsoportokat kiirtani.

De még egyszer, csodálni lehet tudósokat akik előre hajtották a tudományt, feltalálókat, orvosokat, de nem politikusokat. Az utóbbi csak személyi kultuszhoz vezet, amiről tudjuk, hogy soha nem vezetett jóhoz. Például Sztálin esetében, de elég csak kisebb méretekben jelenkori magyar politikusokat alapul venni. Gondolom mindenki egyetért abban, hogy szánalmasak az elvakult Orbán és Gyurcsány-imádók...

2015. jún. 26. 22:06
 25/53 anonim ***** válasza:
61%

#23:

Én, veled ellentétben, barátom, olvastam a Mein Kampf mindkét kötetét, három nyelven. Sőt, itt van a polcomon a magyar kiadás. :) Inkább fejezd be a hazudozást...

2015. jún. 26. 22:27
 26/53 anonim ***** válasza:
69%

jó politikus volt.ezt illene elismerni pártállástól függetlenül.személy szerint én kedvelem mivel szélsőjobbos vagyok de nem jobbikos vagy bőrfejű.a mein kampfban hányadik oldalon is írta le hogy irtaná a magyarokat? amikor írta,a 20as évek elején még hatalom közelben sem volt hát még magyar szövetségkötéstől milyen messze volt.

tiszteletre méltó hogy harcolt a kapitalizmus ellen.látva hogy manapság mi van a demokratikus ámokfutás következtében.sajna vesztett.szövetséges nemzetként csak szólok hogy nekünk kb 82milliószor lenne jobb ha megnyeri a háborút.

2015. jún. 26. 22:35
 27/53 anonim ***** válasza:
0%

"Én, veled ellentétben, barátom, olvastam a Mein Kampf mindkét kötetét, három nyelven. Sőt, itt van a polcomon a magyar kiadás. :) Inkább fejezd be a hazudozást..."

A hazudozást te fejezd be,és olvasd el még egyszer alaposan mind a két kötetet! Mert úgy tűnik,csak a neked tetsző részek maradtak meg! ;)

2015. jún. 26. 22:48
 28/53 anonim ***** válasza:
22%
Aki Hitlert csodálja, az csodálja a moralitás nélküli, törpe intellektusú bűnöző óriásokat.
2015. jún. 26. 23:35
 29/53 anonim ***** válasza:
84%
Érdekes, én is olvastam a main kampfot...szó nincs benne arról, bárkit is ki kellene írtani...bár szeretnék ezt elhitetni, de akiben van egy csepnyi igazságérzet az utánna jár a dolognak. A hazudozás nem tart örökké, és a bünti fájni fog, nem kicsit nagyon! Úgy hogy mikor rettegtek "náci veszélytől" elhiszem joggal teszitek! Hazug ember is fél ha lefülelik....
2015. jún. 26. 23:56
 30/53 anonim ***** válasza:
54%
Egyébként milyen ember? Udvarias, tiszteletudó, türelmes. Alapos. Kételkedő. Haza, és rend szerető. De csak magamról beszéltem.
2015. jún. 27. 00:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!