Kérdező:
Mégis milyen válaszokat vársz? Kérdezd meg ettől a sok marhától (azoktól is, akik azt írták "csodálják"), hogy olvasták-e a Mein Kampf-ot, vagy bármiféle komoly irodalmat, ami a témához köthető.
Gyanítom, hogy az eddigi válaszadók közül senkinek a kezébe sem került még ilyen könyv, így a válaszaikat is amerikai filmekre, Fury-re, Schindler Listájára meg Annácska naplójára alapozzák. Így kb. ugyanannyira vehetők komolyan, mint az előbbi produktumok.
Én olvastam a Mein Kampf-ot és még akkor is agresszív bolondnak tartom.
Erről ennyit.
"Gyanítom, hogy az eddigi válaszadók közül senkinek a kezébe sem került még ilyen könyv, így a válaszaikat is amerikai filmekre, Fury-re, Schindler Listájára meg Annácska naplójára alapozzák. "
Én arra alapozom azt hogy csapnivaló hadvezér volt, hogy a keleti fronton a tábornokok tiltakozása ellenére Hitler össze vissza dobálta a csapatait a 3000kmres fronton így jelentősen lelassítva a német előretörést.
Valamint ott vannak még az ukránok akik millió számra dezertáltak a szovjet hadseregből és harcoltak volna a németek oldalán, Hitler viszont nem engedte ezeknek az "alsóbbrendű népeknek" hogy a németekkel együtt harcoljanak mert attól félt hogy lerontja a német katonák morálját.
Az "egy lépést se" parancsa is a szakértelem teljes hiányáról árulkodott, mert nem engedte hogy a Wehrmacht a stratégiai pontokon védekezzen a szovjetek ellen ahol sokkal eredményesebbek lettek volna.
Ezek óriási kapitális hibák, ezért tény hogy Hitler pocsék hadvezér volt.
Engem nem érdekel, mit csinált a zsidókkal, mert engem nem érint!
Egy nagy ember volt, akit lehet csodálni!
A győztesek mondják meg ki a rossz és jó!
Hitler veszített, és az amerikai zsidó média elterhesztette, hogy rossz ember!
Aki csodálja,az nemtom honnét tájékozódik. Hitler a magyarokat is irtani akarta.
Elmebeteg volt. Az a kár,hogy főbe lőtte magát,és nem kapott gázkamrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!