Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az milyen ember, aki csodálja...

Az milyen ember, aki csodálja Hitlert?

Figyelt kérdés

2015. jún. 26. 17:12
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
22%

Kérdező:

Mégis milyen válaszokat vársz? Kérdezd meg ettől a sok marhától (azoktól is, akik azt írták "csodálják"), hogy olvasták-e a Mein Kampf-ot, vagy bármiféle komoly irodalmat, ami a témához köthető.

Gyanítom, hogy az eddigi válaszadók közül senkinek a kezébe sem került még ilyen könyv, így a válaszaikat is amerikai filmekre, Fury-re, Schindler Listájára meg Annácska naplójára alapozzák. Így kb. ugyanannyira vehetők komolyan, mint az előbbi produktumok.

2015. jún. 26. 18:16
 12/53 anonim ***** válasza:
46%

Én olvastam a Mein Kampf-ot és még akkor is agresszív bolondnak tartom.

Erről ennyit.

2015. jún. 26. 18:17
 13/53 anonim ***** válasza:
79%

"Gyanítom, hogy az eddigi válaszadók közül senkinek a kezébe sem került még ilyen könyv, így a válaszaikat is amerikai filmekre, Fury-re, Schindler Listájára meg Annácska naplójára alapozzák. "

Én arra alapozom azt hogy csapnivaló hadvezér volt, hogy a keleti fronton a tábornokok tiltakozása ellenére Hitler össze vissza dobálta a csapatait a 3000kmres fronton így jelentősen lelassítva a német előretörést.

Valamint ott vannak még az ukránok akik millió számra dezertáltak a szovjet hadseregből és harcoltak volna a németek oldalán, Hitler viszont nem engedte ezeknek az "alsóbbrendű népeknek" hogy a németekkel együtt harcoljanak mert attól félt hogy lerontja a német katonák morálját.

Az "egy lépést se" parancsa is a szakértelem teljes hiányáról árulkodott, mert nem engedte hogy a Wehrmacht a stratégiai pontokon védekezzen a szovjetek ellen ahol sokkal eredményesebbek lettek volna.

Ezek óriási kapitális hibák, ezért tény hogy Hitler pocsék hadvezér volt.

2015. jún. 26. 18:25
 14/53 anonim ***** válasza:
80%
Olyan, mint én.
2015. jún. 26. 18:55
 15/53 anonim ***** válasza:
47%
Aki már Hitlert sem képes tisztelni, az olyan embert semmire sem tartom.
2015. jún. 26. 18:59
 16/53 anonim ***** válasza:
59%
A történelmet mindig a győztesek írják.
2015. jún. 26. 19:12
 17/53 anonim ***** válasza:
63%
Okos
2015. jún. 26. 20:01
 18/53 anonim ***** válasza:
27%
Elmebeteg? Igen ez a jó szó, elmebeteg.
2015. jún. 26. 20:15
 19/53 anonim ***** válasza:
61%

Engem nem érdekel, mit csinált a zsidókkal, mert engem nem érint!

Egy nagy ember volt, akit lehet csodálni!

A győztesek mondják meg ki a rossz és jó!

Hitler veszített, és az amerikai zsidó média elterhesztette, hogy rossz ember!

2015. jún. 26. 20:22
 20/53 anonim ***** válasza:
26%

Aki csodálja,az nemtom honnét tájékozódik. Hitler a magyarokat is irtani akarta.

Elmebeteg volt. Az a kár,hogy főbe lőtte magát,és nem kapott gázkamrát.

2015. jún. 26. 21:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!